Stránka 14 z 16

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 18 čer 2014 14:03
od yorkin
Navrhuju tohle téma smazat, člověku po něm úplně hořkne salát k obědu v ústech :devil

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 18 čer 2014 17:07
od omar
yorkin píše:Navrhuju tohle téma smazat, člověku po něm úplně hořkne salát k obědu v ústech :devil
Ty jsi modelka nebo snad pošukanej vegetarian????

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 18 čer 2014 21:23
od Václaf
Tak v neděli jsem si vytvořil totok,jsou s tvarohem,ještě jsem pak motal s třešněma,ale ty už jsem nefotil

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 29 črc 2014 18:39
od krestak
sobotní oběd :grin:
28.7. 2014 042.jpg

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 29 črc 2014 18:50
od Acon
Nedelný obed :wink: 4:45h grilované rebierka bez predpečenia alebo predvarenia. Len gril. Ak sa poctivo grilujú tie 4-5h tak to nemá chybu.

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 29 črc 2014 19:20
od Balú
hmm vyzera to ze nemaju chybu,mnam a tebe treba udelit bobrika za statocnost,ze si pri tom vydrzal 4-5 hodin postavat a otacat to...ja by som to sezral skôr

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 29 črc 2014 20:08
od Acon
prečo? Po cca 2h otočíš a piješ ďalej ;-) Najvačšia robota je porcovanie ;-) Guláš tiež varíš večnosť, furt miešaš, prikladáš, před tým krájaš, čistíš..... Toto je skoro bez roboty ;-)

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 30 črc 2014 07:30
od Jaromír
:clap

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 30 črc 2014 09:32
od Davson12
OOOOOO, tak ty klobásky, to je masakr! pěkná práce :)

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 30 črc 2014 09:36
od Davson12
Taky jsem byl na grilovačce o víkendu. Měli jsme akci na hřišti :)

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 30 črc 2014 12:12
od Hanys_a_Kaca
V sobotu srnčí kýta na grilu naložená ve víně a oleji s pepřem - taková srnka je užitečné zvíře.

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 30 črc 2014 19:35
od Franta D1
Pokud neskončí zapíchnutá v chladiči tak jo.

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 01 srp 2014 09:18
od Davson12
:DDDD

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 15 srp 2014 17:39
od Martin_H
Pro masožravce co mají rádi vepřové - viz http://www.zabijacky.cz/news/pecene-kol ... y-nepreji/ Jinak grilováno na tom samém grilu jako máme klubový v LRSC - to pro příznivce buřtů a párků :hi


Obrázek
Obrázek

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 16 pro 2014 14:22
od Martin_H
Tak první letošní klobásy. Už se těšíme, až dozrajou :)
http://www.zabijacky.cz/news/zavarovani ... do-sadla-/
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 17 pro 2014 08:09
od fugín
Nechci tě strašit,ale řekl bych že u celý první řady ty víčka nechytla. Nebylo by lepší to dovézt v pátek na Jihlavu aby se to nezkazilo :?: :rofl :rofl
Jinak....nádhernej pohled :yes

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 18 pro 2014 09:49
od Martin_H
Jako že bys provedl mikrobiologický rozbor, jestli jim nic není ? :grin:

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 18 pro 2014 10:57
od MadTom
Mikrobiologický určitě ne, makrobiologický určitě ano. Nejsme přece žádní drobečci.

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 18 pro 2014 12:40
od fugín
Martin_H píše:Jako že bys provedl mikrobiologický rozbor, jestli jim nic není ? :grin:
Nooo...dalo by se to pojmout i takhle vědecky :chuckle .
Ale zkusit jsem to mohl,ne? :rofl . Máš to moc pěkný,připomnělo mi to dětství u babičky. Strejda dělal i klobásky z divočáka proložený ovečkou ale dával k nim do sklenice ještě na palec tlustej plátek uzenýho búčku....sákryš ještě teď cítím tu vůni!!!!

Re: Grilujeme, pečeme, udíme

Napsal: 18 pro 2014 17:07
od Jaromír
1.)Advent.
2.)Pro pivaře
3.)Pro dolňáky