Moderátor: Miky_CZ
Já taky!Luboš M. píše:Uďooooo. těším se na fotkyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mas krasne auto a velmi si vazim ze si mi ho pozical vozenie a soferovanie na nom bol zazitok dakujem tiwill.26 píše:akce super akorát ta cesta.......
neboj příště si pujčím od tebe delfíkagarfield píše:mas krasne auto a velmi si vazim ze si mi ho pozical vozenie a soferovanie na nom bol zazitok dakujem tiwill.26 píše:akce super akorát ta cesta.......
zkus to dát semhle http://www.ulozto.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; a mrknem na to...Hanys_a_Kaca píše:Ahoj, mam cca 30 minut videa z akce v kamere, je to JVC kamera a ma to celkem cca 1 GB (soubory *.mod).
Neumim to dat do nejakeho normalniho formatu, ale jsem schopny to dat nekam ke ztazeni, ze by to nekdo ztahnul prekompiloval a nasdilel v nejake normalni velikosti...?
Je to hlavne rochneni aut v tech dvou velkejch dulkach v oblasti Base campu.
bohužel nemohu dorazit, protože jsem už přislíbil účast jinde... ale ochotných lidí je tady naštěstí dostatek, takže se děti budou určitě mít čím povozitlow píše: K penezum co zbyly po zaplaceni nakladu, jsme pridali par tisicovek z nasich penezenek a celou castku jsme predali organizatorum Detskeho dne pro deti z detskych domovu a osvojeneckych rodin, ktery se bude konat na jihlavskem tankaci 18.cervna. Stejne tak jste na tento detsky den prispeli, pokud jste se nechali svezt BVP.
Pokud byste se chteli podilet na tomto detksem dni, prosim, nevahejte mne kontaktovat na 603462950. Bud cenami do soutezi, ale spise aktivni ucasti toho 18.cervna, viz samostatne tema (potrebujeme 15 offroadu s ridicem)