Moderátor: Rover
Neklan píše:O víkendu jsem protáhl Nekulence a najel jsem s ním od pátku do neděle více než 700km po lesních cestách a hlavně silničkách druhé a třetí třídy. Byl jsem na Vysočině a na Valašsku a za Nekulencovým velkým volantem s tenkým věncem jsem strávil tolik času, že jsem neměl ani čas na focení. Moc jsem si to ale užil a znovu si potvrdil skutečnost, že když se dobře vybere trasa a vozidlo, může i cesta být cíl.
1960SeriesII píše:Na moje skřípnutá/namožená záda měla jízda dědkem posledně naprosto blahodárný účinek, takže musím říct, že je to spíš terapeutická pomůcka, ale moje diagnóza je pouze krysa kancelářská.
Jen se toho nebojtomáš štěpnička píše:Neklan píše:O víkendu jsem protáhl Nekulence a najel jsem s ním od pátku do neděle více než 700km po lesních cestách a hlavně silničkách druhé a třetí třídy. Byl jsem na Vysočině a na Valašsku a za Nekulencovým velkým volantem s tenkým věncem jsem strávil tolik času, že jsem neměl ani čas na focení. Moc jsem si to ale užil a znovu si potvrdil skutečnost, že když se dobře vybere trasa a vozidlo, může i cesta být cíl.
závidím vám vaše zdravá tělamoje záda by tohle bohužel nepřežila
Jen se toho nebojtomáš štěpnička píše:Neklan píše:O víkendu jsem protáhl Nekulence a najel jsem s ním od pátku do neděle více než 700km po lesních cestách a hlavně silničkách druhé a třetí třídy. Byl jsem na Vysočině a na Valašsku a za Nekulencovým velkým volantem s tenkým věncem jsem strávil tolik času, že jsem neměl ani čas na focení. Moc jsem si to ale užil a znovu si potvrdil skutečnost, že když se dobře vybere trasa a vozidlo, může i cesta být cíl.
závidím vám vaše zdravá tělamoje záda by tohle bohužel nepřežila
Ti klidně takové postavímcyril píše:Tak toho bych si taky nechal libit!
Jsou to krásné fotky, dobře, že jsi je dal i sem - nechcete sbalit chlebníky a přijet o víkendu na Podzimní listí?McPet píše:Abych neochuzoval místní LR Series komunitu, přidávám několik fotek ze slunečné podzimní vyjížďky minulou neděli.