Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Lanďáci zdravíte se?
Dnes Pohořelice u tesca po.19.00hod. Zelený def 110 , někdo z fóra?
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
- Tomas K (tkala)
Mojí dámu za volantem pozdrav, mávne Ti.Neklan píše:... zdravit budu samozřejmě dál, i když u Friťáků, RRS, Evogue a nových RR to stejně jako u Discover s dámou za volantem asi nemá cenu.

Tom
- akrij13
- tel.: 605721321
- auto: freelander,Octavka
Neklan:Funguje to i naopak. Jedu v D4, můžu se umávat a řidiči těch "správných" LRs (Def, Disco 1, RRC) se neobtěžují. Pravda ale asi taky je, že nečekají, že by je zdravil řidič D4 nebo mě prostě přehlédnou. Dneska mi jeden uživatel fóra vyčetl, že jsem jel v RRC, on v Mondeu, vykloněný z okna, div že neměl roztažený transparent a já jsem si ho nevšiml. Omlouvám se tedy všem, jejichž mávání si nevšimnu, zdravit budu samozřejmě dál, i když u Friťáků, RRS, Evogue a nových RR to stejně jako u Discover s dámou za volantem asi nemá cenu.
Neklane musím ti oponovat, jezdím starým Fríčkem a starší LR zdravím. Je fakt že D3 a výš už ne, protože od těch jsem se nikdy nedočkal odpovědi a připadal jsem si jak debil. Taky v nich většinou jezdí kravatáci, pro který je asi starý Fríčko povl. Asi budeš v D4 výjimka. Možná zkusím tyto auta znovu zdravit a třeba i v nich narazím na fóristy.
Neklane musím ti oponovat, jezdím starým Fríčkem a starší LR zdravím. Je fakt že D3 a výš už ne, protože od těch jsem se nikdy nedočkal odpovědi a připadal jsem si jak debil. Taky v nich většinou jezdí kravatáci, pro který je asi starý Fríčko povl. Asi budeš v D4 výjimka. Možná zkusím tyto auta znovu zdravit a třeba i v nich narazím na fóristy.
Podstatný je aby se Def. a Seriaci zdravili,
se mění.

Defender ? For heaven´s sake, not on your life!
Tak dneska jeden na pozdrav nereagující bílý Def 90 na D5 u Rudné. Jinak jak jsem dneska tak jel tak jsem pozoroval protijedoucí D3-4 a Range, ale i jiná moderní auta a všiml jsem si jedná věci - ono v podstatě není vidět dovnitř na řidiče, čelní okno na sobě má lesklou vrstvu, že člověk řidiče spíš tuší než vidí, takže jestli tam někdo jen tak mávne tak není moc šance to vidět. Takže pokud tyhle auta zdraví jinak než bliknutím tak moc není šance to pobrat.
Country boy...
- nico
- tel.: 00421905390514
- auto: LD Discovery 2
Myslím že každý z nás zdraví z príslušnosti ku značke, ktorá viac či menej ovplyvňuje životy každého z nás. A niekedy sme tak mimo že proste LR oproti nevidíme. A niekedy zase sa cítime ako hlupáci, keď zistíme, že žiadny LR v ten deň proste nereaguje... Alebo mávame vyškerení z bruchoplaza a nik nám nerozumie...
Ale čo už je to, keď ti bliká octavia a ty sediš vo fiate.... a potom na parkovisku sa dozviete, že obaja ste LR pacienti... To sa môže stať len tu
Ale čo už je to, keď ti bliká octavia a ty sediš vo fiate.... a potom na parkovisku sa dozviete, že obaja ste LR pacienti... To sa môže stať len tu

Včera jsem po dlouhé době vyjel s autem a při vyjíždění z "geometrie" ve Spytihněvi mi před nosem profrčela D.III ve světlé šedozelené metalíze a s vozíkem.
Mávnout jsem vůbec nestačil, ale on asi stejně taky ne
Mávnout jsem vůbec nestačil, ale on asi stejně taky ne

Discovery je životní styl.
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Tak včera 8. 6. mě pozdravil jako první řidič bílého RR Evoque ve 12:30 hod. Najížděl z Ďáblic na Libereckou směrem do centra Prahy. Takže nezatracujme řidiče nových LR.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nějakej divnejssang píše:Tak včera 8. 6. mě pozdravil jako první řidič bílého RR Evoque ve 12:30 hod. Najížděl z Ďáblic na Libereckou směrem do centra Prahy. Takže nezatracujme řidiče nových LR.

„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
Poslední pěkný zdravení jsem měl s nazbrojeným Nisanem tady u nás.
Zdravil první! Jinak nikdo neodpovídá.
Nepočítám tady místní co se známe,to se zdravíme i na kole.Všimnul jsem si že za volantem těch novějších je to samá baba.Řeknul bych že víc jak 50%.Většinou mají pohled upřenej tvrdě dopředu,jen nechápu jak na tu dálku poznají že jsem už starej a neperspektivní?Mladý asi pozdraví!? 

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
potkal jsem dva krasavce v Lobeči na veteránském rojení

2010 UAZ 3164/2003 UAZ 3160/2000 TLC KZJ95/1979 TLC FJ55/1977 TLC 55/1962 ČZ175
Včera na Jízdě slunovratu dvě krásné Series ...

a pak moc dalších krasavců

a pak moc dalších krasavců

2010 UAZ 3164/2003 UAZ 3160/2000 TLC KZJ95/1979 TLC FJ55/1977 TLC 55/1962 ČZ175
- jbizik
- tel.: +421907325338
- auto: D1 200tdi, L322 m62
Dnes blazniva cesta Martin-Trnava-Bratislava a spatky, teplota 37C, pozdravujem Disco asi modre so snorchlom pri TT(na D1), a Defika zeleneho v Blave s bielou zahradkou ktory sa rutil za mnou aby ma pozdravil pred zjazdom do Ruzinova z D1-tky 

Ex- D2 4.0 V8 - LPG
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
Ahoj jbizik ! modre Disco so snorchlom na D1 TT, prepac ja som nestihol reagovat 

- jbizik
- tel.: +421907325338
- auto: D1 200tdi, L322 m62
Vitaaaaj...Petro píše:Ahoj jbizik ! modre Disco so snorchlom na D1 TT, prepac ja som nestihol reagovat

Ex- D2 4.0 V8 - LPG
no ja som hlavne striehol co za zvuky mi zase lezu zpod auta, Disco si zase povedalo ze ubehol sotva mesiac od poslednej opravy tak aby som nevypadol z cviku ....
ale skoda ze som nestihol reagovat
ale skoda ze som nestihol reagovat

- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
a nemas nahodou SPZ Poprad ? dnes ma jedna modra predfaceliftova D2 z PP predbiehala tiez na D1 za Piestanmi smerom hore na TN aj so spolujazdkynou. ale ja som siel na sluzobnom VWPetro píše:Ahoj jbizik ! modre Disco so snorchlom na D1 TT, prepac ja som nestihol reagovat

Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Hifi mam to na TT znackach, cize asi dalsi pacient ....