Průser!!! Mopadži po havarce v nemocnici :(
Moderátor: Miky_CZ
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Průser!!! Mopadži po havarce v nemocnici :(
Mopadži, ty ted asi budes mit hodne casu co
mam tu asi 20 offroad filmu (nejake sestrihy zavodu a tak podobne) sice to nejsou LR ale zajimave urcite jsou, namatkou 4x rainforest challenge, sumatra offroad challenge, island, dakar 2005 a spousta offroad maratonu
tak si vezmi notebook, nebo externi disk, muzu ti to nahrat, vypalovat 20 dvdcek se mi fakt nechce
mam tu asi 20 offroad filmu (nejake sestrihy zavodu a tak podobne) sice to nejsou LR ale zajimave urcite jsou, namatkou 4x rainforest challenge, sumatra offroad challenge, island, dakar 2005 a spousta offroad maratonu
tak si vezmi notebook, nebo externi disk, muzu ti to nahrat, vypalovat 20 dvdcek se mi fakt nechce
Naposledy upravil(a) Miky_CZ dne 18 led 2011 20:25, celkem upraveno 1 x.
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jardo, gratuluju. Berle - to myslíš fofrhůlky? Pozor na ně, jako tonfy nebo jiné zbraně je používají zásadně jenom důchodci a ti se to dlouho učí a nejspíš navzájem. Ti mladší co to neznají pouze riskují, že jim je někdo v nestřeženém okamžiku podkopne, nebo to pouze nezvládnou sami. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Miky_CZ
jeste ladoga 2007 a 2008
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- Miky_CZ
tak jsem jeste nahodne na neco kouknul a na ladoze a rainforest nake LR jsou:-)
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Miky, beru disk, takze sem s tim,Miky_CZ píše:Mopadži, ty ted asi budes mit hodne casu co
To vis, Karel S.ma take filmy, ale ten nic nepujcuje a ani nenahrava. Jo, to je kamos

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Tak to rád slyším, tak se snad u Patrika přeci jenom poznámeMOPADŽI píše:Tak me vcera pustili do domaciho "klidoveho rezimu" jak je napsano v lekarske zprave. 8.2. se ale vracim, a ma se na me pokracovat. Ach jo.
Na nohu uz trochu (50% zatez) muzu naslapovat, takze kratsi vzdalenosti k lednicce a na wc jiz zvladam o jedne berlicce. Jinak vozik...
K Patrikovi to tedy snad dopadne a uz se tesim.
Kdo bude ale Else delat ochranku, to tedy nevim, kdyz jsem celej zafacovanej

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Tome a tobe vezmu muj predlonsky vanocni darek, tu rucku K22 co me stale nejde.MadTom píše:Jardo, gratuluju. Berle - to myslíš fofrhůlky? Pozor na ně, jako tonfy nebo jiné zbraně je používají zásadně jenom důchodci a ti se to dlouho učí a nejspíš navzájem. Ti mladší co to neznají pouze riskují, že jim je někdo v nestřeženém okamžiku podkopne, nebo to pouze nezvládnou sami.
Jestli tedy budes tak hodny, se me na ni podivat nez budes zase vozralej

- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Tomáš už aby pomalu jel, jestli to má všechno stihnout... 

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj a dik. Muzes se stavit i drive, dame kavu (vezmi babovku)Benjamin píše:Tak to rád slyším, tak se snad u Patrika přeci jenom poznámeMOPADŽI píše:Tak me vcera pustili do domaciho "klidoveho rezimu" jak je napsano v lekarske zprave. 8.2. se ale vracim, a ma se na me pokracovat. Ach jo.
Na nohu uz trochu (50% zatez) muzu naslapovat, takze kratsi vzdalenosti k lednicce a na wc jiz zvladam o jedne berlicce. Jinak vozik...
K Patrikovi to tedy snad dopadne a uz se tesim.
Kdo bude ale Else delat ochranku, to tedy nevim, kdyz jsem celej zafacovanejPřeji pevné nervy, ať se to zlepšuje, aby mohl jít vozík co nejdříve z domu!

Kdyztak ti pisnu do SZ, kde sem na tom luzku.
a na co zapoměli, že to budou v únoru dodělávat ???
kdybyste jeli někam přes Prahu, nezapomeňte se ozvat
, já se dlouho na žádný srazík nedostanu 

kdybyste jeli někam přes Prahu, nezapomeňte se ozvat

experiment by měl mít své hranice, ale fantazii se prý meze nekladou : )),
bábovku mám a kafe taky
experiment by měl mít své hranice, ale fantazii se prý meze nekladou : )),
Ok, když budeš mít naladu dej vědět kdy a kde. Bábovku sám neupeču, ale určitě nějakou dobrou seženu
Ahoj a dik. Muzes se stavit i drive, dame kavu (vezmi babovku)![]()
Kdyztak ti pisnu do SZ, kde sem na tom luzku.

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Lucko, uz to cekam v sms kazdym dnem, vid?Semetrika píše:a na co zapoměli, že to budou v únoru dodělávat ???![]()
kdybyste jeli někam přes Prahu, nezapomeňte se ozvat, já se dlouho na žádný srazík nedostanu
doufam, ze me to tedy Honza napise

Dodelavat se uz SNAD nebude nic. Sundaji me sadru, vyndaji stehy a zacne drezura na oddeleni rehabilitace.
Ale ! Mozna bude jiny ustav, kde me budou rozhybavat. Uvidime.
Urcite, kdyz bude moznost, stavim se, nebo se Lenickou stavime.
Radi bychom vas zase videli

- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jasne Lendrouri situaci v nasem meste a okoli, musime detailne probratBenjamin píše:Ok, když budeš mít naladu dej vědět kdy a kde. Bábovku sám neupeču, ale určitě nějakou dobrou seženu
Ahoj a dik. Muzes se stavit i drive, dame kavu (vezmi babovku)![]()
Kdyztak ti pisnu do SZ, kde sem na tom luzku.![]()

No to každopádně někdy
Ahoj, jasne Lendrouri situaci v nasem meste a okoli, musime detailne probrat

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Miky_CZ
tak jsem se vcera kurevsky nasral...
kamarad mel autonehodu, z vedlejsi mu tam vyjelo auto, slapl po brzde, dostal smyk a celne to navalil do betonoveho mostku
ALE na zachranku sme cekali 35 minut!!!!, pritom fakultni nemocnice je od tama 8km, autem bysme tam byli 4x
nastesti je v poradku, jenom potluceny a trochu porezany
kamarad mel autonehodu, z vedlejsi mu tam vyjelo auto, slapl po brzde, dostal smyk a celne to navalil do betonoveho mostku
ALE na zachranku sme cekali 35 minut!!!!, pritom fakultni nemocnice je od tama 8km, autem bysme tam byli 4x
nastesti je v poradku, jenom potluceny a trochu porezany

Naposledy upravil(a) Benjamin dne 25 led 2011 10:55, celkem upraveno 1 x.
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Václaf
- tel.: 777 874 392
- Kontaktovat uživatele:
ALE na zachranku sme cekali 35 minut!!!!
Tak to je děs,já čekal ,,jen,, 25 minut a to jsem byl 21 km od FN Hk,ale cestou pro mne přejeli jezeffčíka
Tak to je děs,já čekal ,,jen,, 25 minut a to jsem byl 21 km od FN Hk,ale cestou pro mne přejeli jezeffčíka

http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Václaf
- tel.: 777 874 392
- Kontaktovat uživatele:
nedokázal mu nijak pořádně pomoci
ale morální pomoc se také počítá,se mnou se chlapy celou dobu bavili,šáhnout jsem na sebe teda nenechal
,ale byli tam!!
ale morální pomoc se také počítá,se mnou se chlapy celou dobu bavili,šáhnout jsem na sebe teda nenechal

http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A co jste té záchrance do telefonu řekli? Mě se jednou stalo, že bouralo auto cca 1km přede mnou, když jsem tam dojel, tak se akorát snažili dostat z auta - potlučení, krvaví, ale jinak jim moc na první pohled nebylo. Volal jsem záchranku a tam paní na dispečinku byla doopravdy profesionálka, okamžitě zjistila, že sanitka tam doopravdy do 5ti minut nebude, a začali jsme řešit (teda ona, já jsem jeno odpovídal na otázky)jestli poslat vrtulník. Vzhledem k tomu, že všichni buďto popocházeli, nebo sami posadávali (bylo po dešti, tak se jim moc nechtělo sedět), tak se vrtulník neřešil, ale paní jsem měl na drátě celých 30minut, než sanitka přijela. I když ve chvílích, kdy měla další hovory, tak si mě nechala jenom na druhé lince. Takže je to o lidech - trošku o fungování dispečinků něco vím, dodáváme víc než 10let radiostanice hasičům a dřív i záchrankám a dělali jsme i nějaké ty dispečinky. Má ale obavy, aby se na tomto nezačalo podepisovat omezování peněz co jdou do IZS.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo