Moderátor: Miky_CZ
Sláma Karel píše:Trus lidský Made by RomaniaHonza21 píše:Hovna posvátné krávy ležící na souřadnicích N :21.128638, E :72.649745.
... jsem četl forum a pak jsem šel náhodou kolem![]()
Možná podla toho sa robí oriešková zmrzlina chaaaPavelU píše:Ty voe, hovno jako živé, ještě se z něho kouří a s oříškama...Karle to je tvoje?
Prvý príspevok, po dlhej dobe, v tejto téme bez HOVNARudaK píše:Tak sem todle téma zatím obcházel,ale jak se tak dívám o hodně jsem přišel.Proto mám takové mezery ve vzdělání![]()
No konečne dobrá téma,v ktorej môže pokračovať každýluque píše:Prvý príspevok, po dlhej dobe, v tejto téme bez HOVNARudaK píše:Tak sem todle téma zatím obcházel,ale jak se tak dívám o hodně jsem přišel.Proto mám takové mezery ve vzdělání![]()
.
To bych nepsal nebo ti KKen píše:PÁNOVÉ, TAK TOHLETO CELÉ JE TRAPÁRNA NEJVĚTŠÍHO KALIBRU!!! MĚLI BY JSTE SE NAD SEBOU ZAMYSLET.
A obzvlášť stojí to pondělí za HOVNO, když si člověk přečte takovýhle příspěvek na HOVNO. A zrovna od Kena bych teda nečekal takovou úzkoprsost.Ken píše:PÁNOVÉ, TAK TOHLETO CELÉ JE TRAPÁRNA NEJVĚTŠÍHO KALIBRU!!! MĚLI BY JSTE SE NAD SEBOU ZAMYSLET.