Moderátor: Acon
Uši jsou za ty roky taky chabrusMadTom píše:Že by hlasový výstup z navigace? Nějakou pěknou slečnu aby ti radila. Uši máš doufám v pořádku.
Rudo kámoška je očařka a laserový operace dělala, než šla na mateřskou.RudaK píše:Pošlete mě link ( třeba do SZ ) ,jak eliminovat dioptrické očiZ toho začínám mít trauma
,že budu muset na kole zastavit a podívat se v brýlích kudy tudy a rychlostní průměr bude v pr....
No v Mohelnici už mu visely na šňurce s rukávů i rukavice.......PavelU píše:Na šňůrce už má mobil.
PavelU píše:Prostě to toho Rudovi visí víc...
Je to polámaný .....Allan píše:Hele kluci není mezi Váma nějakej kutil? Mám navigaci Sony a nechce mrcha naskočit.
Myslis neco jako tohle?Gobey píše:Ahoj,
sháním vlastně ne navigaci, ale GPS tracker (říká se tomu tak?). Prostě krabičku, ve které bude baterka, GPS modul, paměť, bude to malé, někde schované, a celý výlet mi to bude zaznamenávat polohu. Až se vrátím domů, tak si načtu paměť a budu mít celou cestu. Další funkce (GSM....) nepotřebuji. Nevíte, kdo to dělá?
Díky
H.
Asi malo brodisMadTom píše:Dotaz - co z dnešní produkce Garminu se dá použít jako náhrada za nevyráběné typy 276 nebo 278? Účelem je navigace do auta, takže hledání překážek pod hladinou nebo ve výšce aktuální teové hladiny není podstatné.
Nástupcem jsou defacto modely GPSMAP 620/640.MadTom píše:Dotaz - co z dnešní produkce Garminu se dá použít jako náhrada za nevyráběné typy 276 nebo 278? Účelem je navigace do auta, takže hledání překážek pod hladinou nebo ve výšce aktuální teové hladiny není podstatné.