Presne toto je problem neoriginal pak na ovladanie uzavierky.
Moderátor: Miky_CZ
Nemáš toho nesavýho molitanu ještě kousek? Že by jsi mi přibalil do Grobu?MadTom píše:Já tam mám sice dvě páky vedle sebe, ale díra je tam taky. Tak jsem tam narval takovej tvrdší molitan, co nesaje vodu a zatím to stačí.
No právě. Od Karla mám jednu šedou. Ta se mi nehodí k interiéru. Zkusím to s ním vyšmelit. Má to čas. Na funkci to nemá vliv. Jen se ti to točí v ruce když s tím hejbeš.Benjamin píše:Však Kubrte nanýtovat zbytek matic už nebude takový problém. A tu páku s kožou a rámečkem řekni Karlovi nebo na ebayi se jich taky neustále pár potuluje, anebo ji tam pak prostě přilep, ale já bych to u LR neriskoval. Přeci jenom tam budeš muset třeba jednou zas
Ne bohužel nejedu jedině to po někom poslat.Kubrtos píše:No, černá je OK, původní je hnědej ale je to fuk černá se hodí ke všemu. Jedeš k Patrikovi do Grobu?
Tak kdyby šlo budu rád.sloon píše:Ne bohužel nejedu jedině to po někom poslat.Kubrtos píše:No, černá je OK, původní je hnědej ale je to fuk černá se hodí ke všemu. Jedeš k Patrikovi do Grobu?