Díky.George 1 píše:Gratuluju k novýmu kočáru. Koukám,že se D4 moc nešetřila a hned si vyzkoušela vodní lázeň a bahýnko. Co říkáš Cyrile na ten motor, kterej se ti tenkrát při prvním svezení zdál tak trochu línější, bylo to tím špatným zajetím?
Byla to jenom taková lehčí kaluž. Do bahna bych nešel...zatím..

Jinak ten motor je ve srovnání s tou línou kobylou, co jsem v ní jel ve Zlíně úplně jinde. A to je ještě těsnej a nerozježděnej. Jsem z toho nadšenej. Věřím, že pokud někde neudělám chybu v zajetí (1000km do max. 3000/min) tak budu spokojenej. Ještě si chci vyžádat oficiální stanovisko prodejce, nebo nejlépe nějakýho velkýho šéfa v Salzburgu, na provoz při používání právě vládou schválenýho paliva s větším obsahem biosložky. To by totiž v případě pozdějšího problému a následné reklamace mohl být problém. Pokud současná biopaliva výrobce nedoporučí, je otázka, na koho se obrátit se stížností. Buď na vládu (zbytečný mlácení prázdné slámy), nebo na importéra, který nás na to při mazání medu kolem huby a následnou předávkou vozidla do užívání měl upozornit. Každopádně mám docela blbej pocit, když do nádrže leju tu zelenou sračku.