No pablo dle mého názoru píšeš samé blbosti a nevidím důvod abys napadal ty,kteří nesdílejí tvůj názor.pablo.gs píše:Já taky. Pokud mám na výběr mezi dvěma levičákama, tak si raději vyberu čitelnýho Socana, než nepředvídatelnýho ultralevicového snílka. Nic není vzdálenější pravdě, než tvrzení, že K.Schwarzenberg byl pravicový kandidát.lukes píše:Jo tak to jo... To já taky....nicméně v tuto volbu jsem radši za zemana....
Než prezidenta který schvaluje Fiskální a bankovní unii, ACTA a podobné EU zhovadilosti, neustále ho slyším bojovat za "práva" Muslimů, Cikánů a buzerantů, ale už nikoli Čechů - čili přesvědčeného multikulturalistu a navíc národního sebemrskače... to už fakt radši Zemana, který tyto věci nepodporuje a otevřeně dává najevo odpor k multikulti pošukům a ekoteroristům.
Nouzová volba, když už nekandidoval J.Kubera, kterýho bych tam viděl nejradši hned po M.Thatcherové nebo R.Reaganovi.
Ale kdyby vyhrál kníže, neposeru se a nebudu hysterčit, jak někteří v příspěvcích nahoře.
Bohužel opravdoví politici jako Margaret Thatcher nebo Winston Churchil už v dnešní době nejsou.Člověk se musí snažit vybírat to nejlepší,co je reálně k dispozici.
Už se k tomu nebudu dál vyjdřovat,zkusím se smířit s tím,že prezidentem této země je to,co jsem popsal výše.
Pokud se mi to nepovede,budu pokračovat v budování zázemí pro život úplně jinde.
k.