Zatim to funguje,zaruka 3roky a je to rychlejsi nez bezny navinovak. Comeup je ale nekde jinde,tak doufam ze mi tohle chvili bude fungovat

Za 18000kc cinana nekupuj,je to vazne moc a za tu cenu mas Comeup.
H.
Moderátor: Acon
to je mi jasné, že všechny jsou z východu a proto radši jít do ověřené kvality, než pokoušet něco nového..zbynek píše:Číňan se syntetikou za 18 000 Kč je blbost, páč ta čínská syntetika je naprostá sra......v navijáku se zamotává, je totiž moc navolno pletené.
Ale nenechte se zmást, všechny navijáky jsou vyráběny v Číně nebo na Taiwanu, a kdo tomu nevěří je naivní blázen. Kvalita je vždy odvislá na tom kolik je evropský nebo americký obchodník ochoten číňanovi zaplatit. Když chce levný naviják tak je levný, ale někde se ta úspora musí uspořit.
Ahoj já vozím na odtahovce Noel 4,3t a funguje pět let, je sice hlučný ale maká fakt na 100%. A že to někdy je na hraně....Admin píše:Zdělte nám vaše zkušenosti, rady a návody.
To nevypadá zle. Teda aspoň takhle textově...kubaacze píše:co rikate na tohle? Ma to nekdo z vas? trebas ten za 9600kc
http://championwinch.cz/typ-zbozi/Offro ... y/strana-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Jj nejspíš do něho půjdu. Je to to samé jako Xwinch nebo Golemwinch. Tenhle sdílí dokonce s Xwinchem i nazev modelu: CTA12000. Vím, že Come Up nebo Superwinch by byl urcite víc na jistotu (o tom asi není pochyb) a není zas o tolik moc dražší, ale přeci jenom pro mě při těch všech investicích nic jiného není možné a budu ho mít stejně hlavně pro klid duše když už by nebylo zbytí než abych se navijákoval někde od rána do večera...stejně tak se budu snažit dycky přes kladku, aby mi nějaký čas snad vydržel...Kubrtos píše:To nevypadá zle. Teda aspoň takhle textově...kubaacze píše:co rikate na tohle? Ma to nekdo z vas? trebas ten za 9600kc
http://championwinch.cz/typ-zbozi/Offro ... y/strana-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Však ja ty penize na nej este taky sbíram dražením na aukru všeho co najdu ruzne po baraku. Já bych na něj nespechal, ale mám v planu pevnostnák a chci, aby se delal uz na míru k navijáku, aby s tim pak nebyl zadny problém...Kubrtos píše:Já mít teď volnou desítku tak nad ním taky uvažuju, ale jsou důležitější věci. Ono něco bude i před létem...
jaha, vidim ze si taky ten pripad z ktereho ma jarda radost:-D ja tam vzdycky prijedu s nakou prkotinou a un uz si pro jistotu rezervuje pul servisu na cely den :-DKubrtos píše:Já to zas beru tak že když problém bude, tak se nějak vyřeší.Bez nich by byla nuda. Já dal v sobotu Pešlovi auto na montáž pevnosťáku, s tím že se mi mrkne ještě na turbo nebo proč mi to skáče a našel mi tam ještě asi 5 dalších věcí...
Tak chodím pěšky a mám zlý sny z toho jaká to bude cifra.
Ale Drobeček bude zase v pořádku...