Nejvic pohromade jich bylo na srazu

Moderátor: Miky_CZ
jojo furt je v Budejovicich.....a navic jsem ve ctvrtrek prodal Jeepa takze ted moc nemam cim jezdit....Jan Kucera píše:prosimte kde ho jako ukrejvas? to je furt u doktora bo co?
taky mavam po praze na vsechny strany a vetsinou bez uspechu - ALE JA TO TY OSTATNI NAUCIMJan Ikl píše:Vážení,jezdím po Praze hlavně na trase Pha 9 Prosek směr Pha 1-Kampa park,parkuji na Újezdu...když potkám LR,zdravím,bohužel bez odezvy...taktéž když jezdím na Moravu směr Brno,Olomouc,N.Jičín a zpět a potkám LR,zdravím,rovněž bez odezvy...tak nevím.(Ale když jedu busem po Praze,tak potkám vůz Lowa,jako naschvál...ten,či ta řidičkaby určitě pozdravila,že...)..jezdím černý free..sic jen free...ale asi hodím,pravda do jiné rubriky nějaké foto s free v terénu...hezký den...
Já v Itálii (jakož i kdekoli jinde) zdravil velmi důsledně, a odpovědí bylo pramálo (ale tu a tam nějaká ano).Jaroš píše:Jako ironie dobré,ale spíš bys měl napsat kolikrát jsi pozdravil Ty.
Ja na D1 radsi nezdravim hrozne to tam drnca....Karolcom píše:No ja uz zdravim len D1, vzdy odpoved.. D2 zdravi asi 30%, D3, a ostatne RR a sport, Free 0% (poniektory z nich ani poriadne nevedia co soferuju..)![]()
Def tiez tak 30%
motohanz píše:Ja na D1 radsi nezdravim hrozne to tam drnca....Karolcom píše:No ja uz zdravim len D1, vzdy odpoved.. D2 zdravi asi 30%, D3, a ostatne RR a sport, Free 0% (poniektory z nich ani poriadne nevedia co soferuju..)![]()
Def tiez tak 30%
Opět zdravím, auto máš moc pěkný!Linda K. píše:TD4? SPZ Brno.. tak to jsem byla jáOld Black píše:S kýmpak jsme to na sebe mávali minulé pondělí, když jsem náhodou projížděl Plzní? Byl to pěkný zelený Defender, někdo odtud?Takže zdravím brňáky
To bylo poprvé co se mi stalo že majitel free mával jako o život