To nemám.
Ale až budu měnit ten vypálený konektor, tak to pro zajímavost změřím kolik se dostane až k žárovce. Ale už teď je to pro mě příjemný pokrok. A zatím mám regulátor sklonu v základní poloze na nule, nikdo mě ještě neproblik
To nemám.
... Len aby to potom nebolo ako u Fabie s H7, ze kazdu chvilu odchadzali a riesenim bol zrazaci odpor.
Idu, ale tiez je poznat ked maju priskrteny privod. Na kamaratovom defiku bol rozdiel, po prekopani napajania svetiel, vyrazny.
To by mě zajímalo, jestli to byly nějaké LEDshitky s jednoduchým zapojením s "topným odporem" a poskládané z "univerzálních" LED čipů nebo něco jakostnějšího. Kvalitně navržená LEDková žárovka s vestavěným regulátorem (hlídáním konstantního proudu) by na něco takového neměla prakticky reagovat. Jo, když bude v cestě nějaká prda v podobě zoxidovaného nebo vypáleného kontaktu, tak jo, ale s běžným odporem drátů a spínacích kontaktů by takové LEDky jako ty Osramkové, které mají oproti klasice poloviční příkon (Philipsky dokonce třetinový), měly hravě svítit tak jak mají.