je to bez Chorvátska ... plán cesty z Podkarpatských motákov a cieľ (môj) Žákovic open

Moderátor: Miky_CZ
Sis naklikal dobře, ale je to spousta km a zbytečně dlouhý přesun ze severu na jih. Lepší je si Ro rozdělit na části a ty postupně projet např. sever- Maramures a Bucovina, střed - Apuseni atd..matuss.by píše:no tak som si niečo naklikal ... možno ma rýchlo vyvediete z nováčikovského sna ale nevadí![]()
..... http://maps.google.com/maps" onclick="window.open(this.href);return false;?
je to bez Chorvátska ... plán cesty z Podkarpatských motákov a cieľ (môj) Žákovic open![]()
napiš Lowovi jestli si nevzpomene kde je začátek tý úzkokolejky kterou sme jeli minulej rok... tam je to krásnýMiky_CZ píše:Alfe mas nejake mapy nebo nekde naplanovanou trasu? naky lehci off spis takova pohodova jizda vecer nekde zakempovat
co nejbliz kolem satu mare a baia mare?
chystame se s benjaminem a mozna garfieldem od cca 21 cervence do 1-2 srpnaDjALF píše:Miky podívám se jestli mi něco zůstalo v navigaci a nebo zkusím pohledat nějaký GPS záchytný body. Chystáš se na cestu?
Tak tak, jakákoli mapa dobrá - zatím je v plánu pouze metoda "vyjet na kopec a rozhlédnout se", takže by neuškodilo mít něco v zálozeMiky_CZ píše:chystame se s benjaminem a mozna garfieldem od cca 21 cervence do 1-2 srpnaDjALF píše:Miky podívám se jestli mi něco zůstalo v navigaci a nebo zkusím pohledat nějaký GPS záchytný body. Chystáš se na cestu?
Tak tak, jakákoli mapa dobrá - zatím je v plánu pouze metoda " vyjet na kopec a rozhlédnout se", tudíž by nebylo vůbec špatné mít nějakou mapu v zálozeMiky_CZ píše:chystame se s benjaminem a mozna garfieldem od cca 21 cervence do 1-2 srpnaDjALF píše:Miky podívám se jestli mi něco zůstalo v navigaci a nebo zkusím pohledat nějaký GPS záchytný body. Chystáš se na cestu?