Výborně, kolegaForsttimber píše:SPS elektrotechnicka Kosice SK
2004- 2009 TU Lesnicka fakulta Zvolen specializacia lesnictvo
2009- 2014 externe doktorantske studium TU lesnicka fakulta Zvolen specializacia lesnicke lanovky

Moderátor: Miky_CZ
Výborně, kolegaForsttimber píše:SPS elektrotechnicka Kosice SK
2004- 2009 TU Lesnicka fakulta Zvolen specializacia lesnictvo
2009- 2014 externe doktorantske studium TU lesnicka fakulta Zvolen specializacia lesnicke lanovky
Jekub píše:Tak to máme podobný, ikdyž prcek ještě není na cestě...plánoval jsem si, jak po svatbě budu co nejdřív pořizovat serii a pustim se do ní aby byla na příští léto v pohodě pojízdná, ale stačí že padla jedna slíbená práce kvůli který jsme se i přestěhovali a místo toho abych použil našetřený finance na nákup, tak budeme rádi, když nějak vyjdeme. Tak nakonec budu moc makat maximálně s kámošem na jeho LR....holt při studiích na to nebyl čas a po studiích na to nebudou ani peníze....aspoň že se máme rádi a tu školu snad taky dokončim.
Ať mimčo dobře roste a je všechno vpořádku
No to mi povídej, že to není sranda. Jinak ale velké GRATULACE !!powl píše:Poslusne hlasim ze po 14 dnech dovolene stravene v knizkach jsem vcera slozil statnice z ekonomie, byl to druhy pokus takze se mne pomerne ulevilo, oslava probehne ve forme sobotni vyjizdky
![]()
Benjamin: ekonometrie neni sranda, my jsme to na dalkovem meli nastesti jen formou semestralni prace. Jinak koukam skoro stejny obor