Moderátor: Miky_CZ
Jo jeli jsme sami a bylo to úplně v pohodě.moon13 píše:Ty jo a to jste jeli jen takhle sami? Jinak to vypadá opravdu moc hezky!
Jo to mě taky, vjely jsme tam do zákazu zastavil nás policajt a když vyděl že jsme Češi tak nás pustil a říkal "pozdravujte doma"Uska píše:Tak jsme si taky projeli Albánii, tak dávám pár fotek.
Dost mě tam překvapil vstřícný přístup k naši české příslušnosti.
Zlí jazykové tvrdí, že ta stíhačka byla jedna a nepovedlo se jí dostat do vzduchu.Rosi píše:Česko s Albánií mělo vždy dobrý vztahy, navíc patříme k nejčastějším návštěvníkům jejich země a oni si toho váží. Dobrá perlička je, že v podstatě jako jeden z mála národů nám nabídli pomoc ve vosmašedesátým a diktátor Hodža tehdy uvolnil celou jejich leteckou kapacitu = 2 stíhačky
Každopádně to pro ně tehdy byl impuls k odvrácení od CCCP a RVHP a vlastně vod tehdy začali stavět ty všudepřítomné řopíky... Pokud si pamatuju správně, tak jich je 1 na 7 obyvatel.
Uska píše:čtu správně 2 stihačky a ne 2 perutě ?
každopádně odvaha jim nechyběla a to trvá dodnes teda pro řidiče autobusu do Thetu minimálně.
tam kde jsem váhal jestli je cesta vůbec sjízdná![]()
nás předjel minibus s řidičem kterej se tvářil jako já na cestě do práce po asfaltu
.
jejich um za volantem je nezpochybnitelný![]()