zmazať prosím, ďakujem
Moderátor: stan
Re: D2
Dík, mám sa výborne. Moja diskoška šľape ako hodinky, starám sa o ňu lepšie ako o manželku. Posledný krat bola trošku pohuntovaná v Mohelnici, inač len asfalt. Aj T3 som predal, lebo mi jej bolo ľúto. Akurat sa blíži 65000 km, takže ti ešte pomením filtre, oleje a nechám to skontrolovaťDiskáč píše:Ahoj ,ja se máme ? co moja diskoška , doufám že se mi o ní hezky staráš a moc mne to nehuntuješ ? kdy si mužu přijet ?

Ale na predaj už nezostáva veľa času. Možno mesiac, dva! Potom to definitívne ruším a nechám si ju. Pripravuje sa mi vizuál polepu na auto, začínam riešiť pevnosťáčiky a bla bla.... a v lete, keď Pán Božko dá možno Albánsko.
A keď to už ovešám a natlačím do toho 2-3 tis. €, tak to auto zostárne so mnou

- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
Diskáč píše:250 000.- ???

- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
noooo neviem,neviem,či sa dočkáš,to auto tú hodnotu čo zaň Džono chce rozhodne má,neverím že existuje na SR alebo v ČR druhé Disco s tak málo overenymi a najazdenými kilometrami a v takom stave.Na druhej strane je neskutočne drbnutá doba na predaj auta a záleží ako moc ho potrebuje predať(pokiaľ nepotrebuje súrne peniaze a neprestane uvažovať s chladnou hlavou,tak si ho nechá,veď je to pekné auto a nemusí sa zaň hanbiť),alebo si niekto uvedomí reálnu hodnotu auta a kúpi ho,len to chvíľu potrvá,ja hovorím,že každá vec má svojho kupca.Diskáč píše:No ono se říká kdo si počká ten se dočká,a nebo taky ne
No já bych ho bral hned ale zase ne za každou cenu. Mam pajero 3 roky staré v max možné výbavě,kuže,navi,automat,šíbr,7míst,prostě vše co se tam dá dát....ale kdyby se povedlo tohle disco , tak bych ho koupil...měl sem ho to samé disco 5 let a prodal....škoda je fuč ...v roce 2004 mne stálo 1 260 000.- + doplnky navíc a pár svejch vychytávek....
Momentálna doba nie je jednoduchá, stať sa môže všeličo, ale pokiaľ mám na chleba, hypotéku a na kávu, tak to auto lacnešie určite nebude. Nemám dôvod sa ho zbavovať za každu cenu a vymýšľanie ko.otín ma pomaličky prechádza. Aj hlava mi chladne. Keď sa niečo dohnojí možno pôjde aj za 150000.
Takže asi toľko k tej cene. Discoveriek je tu kopa, aj pekných a za pekné peniaze. Len hľadať
Dúfam, že to nevyznelo debilne. Ak áno, tak sa ospravedlňujem.
Jano
Takže asi toľko k tej cene. Discoveriek je tu kopa, aj pekných a za pekné peniaze. Len hľadať

Dúfam, že to nevyznelo debilne. Ak áno, tak sa ospravedlňujem.
Jano
Diskáč píše:Tak co bude s tou cenou ? no![]()
Cena je teda na naše love a s DPH ? ...prostě konečná cena.....

V niečom sme si asi podobní. Ty zvažuješ, či kúpiť a ja zvažujem, či predať

Včera som objednal filtre... aj tempomat som si obejdnal, to máš ďalší bonus! Ešte vydrž rok a budeš tam mať pevnosťáky, samosvory, nové gumy a 30000 km naviac

12 500 EUR = 320 187,5 CZK (NBS 15.03.2013) Bez dane, tvoja konečná cena, ak si platca DPH. To ťa ešte pozvem na dobrý obed a na kávu.
X krát si písal, že si platca DPH, tak čo to počítaš? Ak si platca DPH a ak si z iného štátu (ak nie si z Marsu), tak kupuješ auto hneď bez dane. Už som ti to tu vysvetľoval X krat. Ty to nechceš pochopiť. Ty si furt počítaš svoje, ale to už je tvoja vec.Diskáč píše:No to snad není možné tohle![]()
![]()
![]()
![]()
380 000.- to je masakr
masakr
Za ty peníze opravdu zestárne s tebou chlape![]()
![]()
Ak je 320 masakr, tak si kúp lacnejšie. Ja ak na niečo nemám, tak to neriešim.
Už vyše pol roka riešiš cenu, furt dookola. S DPH, bez DPH. Kús si funglača za 100000 a snáď budeš spokojný.
Nikoho do kúpy nenútim. Je tu kopa ďalších áut, len si vybrať.
- paldo
- tel.: Honor
- auto: Octa 4x4; Forester
Už to auto niekto kúpte
pravidelne ho vídam pri ceste do školy + niekoľko krát som ho očumoval aj na parkovisku.... je to fakt cukrík...
ak to takto pôjde ďalej, tak asi urobím nejaký banku a kúpim ho

"Šoféři land roverů si vzájemně přejí mnoho šťastných metrů."
František Ringo Čech
František Ringo Čech
- Alone
- tel.: 602442217
- auto: Discovery III
Koupil jsi tu svoji původní diskošku, co jsi pořídil?Diskáč píše:V pořádku už![]()
Díky za vysvětlení dále to nebudeme řešit.
Zájem už o tvé auto nemám.
Už sem si našel , teda spíše si ono našlo mne.
M.
4 kolky: Bývalky: LR DI, LR DII, Volvo XC70, Volvo XC90, Suzuki Ignis 4x4, Suzuki Wagon 4x4 a teď LR DIII
Motorky: Bývalky: Triumph Thunderbird 1600, MOTO GUZZI Californie, Gilera GP800, Piagio MPIII 500, Yamaha Tmax a teď BMW1200RT
mg.c3@seznam.cz
Motorky: Bývalky: Triumph Thunderbird 1600, MOTO GUZZI Californie, Gilera GP800, Piagio MPIII 500, Yamaha Tmax a teď BMW1200RT
mg.c3@seznam.cz