Příspěvek
od mikihran » 28 črc 2015 20:34
Chlapi neblázněte.Já tady v žádném příspěvku nepodával nějaké odborné rady.Sám jsem zatím svýma rukama udělal pouze od šroubku jednoho defíka,a jednoho dědka"rozborka,sborka"tudiž se považuji stále za nováčka.Můj příspěvek se týkal nováčkovi,kterému tu bylo předhozeno auto.A protože je tohle forum o tom sdělovat si fakta ,rady atd,tak jsem upozornil,což by udělal asi každý,kdo má tyhle auta rád,že s tím nebude asi vše OK.Netvdím že nějaká 109 nemá tuhle,nebo vyšší cenu.Jen jsem zdělil fakt o kterém vím.Aby třeba natěšeně nejel někdo přes republiku za autem a pak zjistil realitu.Když se prodalo za 45 tak asi něco v tom bude a navádět někoho nového že 165 je odpovídající mi nepřijde fér.Jen jsem zdělil poznatek.Ce se týče srazů a předvádění svých aut.No, každý jsme jiný.Já se nikdy nepotřeboval nějak družit,chlubit,atd.Pěkné fotky jak Honza dělat neumím,ale zas se rád na ně koukám tu.Radit s odbornými dotazy si taky netroufnu,neživím se tím a desetkrát jednu věc na jednom autě jsem taky nedělal,tak neradím,to můžou mechoši profíci.Co se týče ,kdo kolik dal.Proboha ,když někdo dá 500-700 za díly a práci + auto,tak v tom cenu vidí,na druhou stranu zakladatel vlákna nehledá restaurovanou funglovku,hledá něco co si sám opraví.A závěrem ohledně cen za které mně tu Rover pranýřuje"myšleno v dobrém"Nevím jak často jste venku vy chalpi ,ale to co je někdy na inzerci neznamená realitu prodeje.A ještě se mi nestalo,abych na dědkách a defikách nesrazil cenu dolů,tak jak ji srazili ti co ode mně posléze kupovali.Takže jsem asi měl ve svém prvním příspěvku napsat:Pozor u nabízeného auta byla nedávno prodejní cena 35tis+10tis motor.Takže je vysoce pravděpodobné,že nebude ve stavu odpovídajícím 165tic.Ale určitá malinká pravděpodobnost,že dotyčný výborně koupil existuje.Jo a k poznámce kolik mám aut.Já myslím,že nezáleží na kvantitě,ale kvalitě.Jeden krásná Lanďák v supr původním stavu,nebo krásně zrenovovaný,vydá za deset polovraků"nemyslím to na vás" Zanzibare,Rovere",ať se zas nenaserete.