tvoj nazor nechcem menit,ale kazdeho vec na com jazdi.ja frcim na vsetkom co ma motor okrem lietadla.

Moderátor: Acon
Já ti len chcem povedať, že keď to do teba niekto napáli znovu, nemusí to byť bez ujmy. A to môže byť aj v aute. Ale je lepšie jazdiť na aute, ktoré poskytuje ochranu pred niekoľkými nehodami, než na motorke, ktorá neposkytuje žiadnu.discork píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tvoj nazor nechcem menit,ale kazdeho vec na com jazdi.ja frcim na vsetkom co ma motor okrem lietadla.
Ale veď mi chceš povedať, že motorka je bezpečná? Já nehovorím, že nevychádzam z domu, lebo ma aj na chodníku môže zraziť zabiť Trabant. Ale že na motorke jazdiť je oveľa vyššie riziko než v aute.low píše:furt si nemuzu pomoct)) a soulozis taky jenom s prezervativem??? bo je to bezpecnejsi????
Nevím, možná zaměstnavateli?DanielDesign píše:P.S. Nevadí tu niekomu, že tu píšem tak veľa príspevkov.
si plateny od prispevkov v LRforeDanielDesign píše:Ale veď mi chceš povedať, že motorka je bezpečná? Já nehovorím, že nevychádzam z domu, lebo ma aj na chodníku môže zraziť zabiť Trabant. Ale že na motorke jazdiť je oveľa vyššie riziko než v aute.low píše:furt si nemuzu pomoct)) a soulozis taky jenom s prezervativem??? bo je to bezpecnejsi????
P.S. Nevadí tu niekomu, že tu píšem tak veľa príspevkov.
discork, já som videl všeličo.discork píše:jasne v tom pripade ano.a videl si cras test DiscoI verzus Renault espace(ci ako sa to pise)?dali si celnu zrazku a predstav si disco bolo na tom horsie.posadka prezila,ale s poraneniami,vo francuzovi v pohode.no ale mne sa ten test nepacil.renault bol novy model,tak mali dat discoD3.alebo RR.vtedy by to bolo ok pre LR.to uz pomaly zacnu porovnavat skodu 1000mb s audi a6
Ale to je pravda. No predsa je lepšie mať auto, s ktorým prekonám čelnú zrážku s aspoň Espace, než auto či dokonca motorku, kde budem musieť byť v nemocnici ,v prípade motorky v truhle.low píše:kdyz do tebe v disco narazi tatra, tak asi taky budes mit bebi. opet tvrdim, ze porovnavas neporovnatelne. a uz mlcim