NEW DEFENDER - reálné poruchy členů fóra

L663
Zpráva
Autor
PIRIS
tel.: 605198276
auto: D300 x dynamic HSE

Re: NEW DEFENDER - reálné poruchy členů fóra

#41 Příspěvek od PIRIS » dnes, 12:14

Ahoj. Přidám své osobní zkušenosti. Mám defko 08/2023 koupené nové. Najezd 70 tis. Mimo běžný servis. Třikrát rozbité sklo, někdo řekne že to není závada, ale můj názor je opačný sklo je příliš křehké, bylo mi to řečeno i v servisu
Praskne pomalu po nárazu hovna od vrabce. Určitě nevhodné na takový tank do terénu, mělo by to vydržet cihlu.
Před vánoci odtah, únik brzdovky, prý se povolila nějaká hadicka u zadního kola, očištěnou utaženo doliti a odvzdusneni. Auto bylo nepojizdne. Vráceno 5.1. Po týdnu druhý odtah, odešel menic, nyní v servisu. Předpoklad opravy v polovině března. Nemají díly a nové budou až v tom březnu. Jsou tam další tři auta se stejnou poruchou, prý se to v mrazech stává. Náhradní vozidlo BMW X5 údajně maji všechny půjčené a musejí si sami půjčovat v půjčovně auto prestige. Za ty dva měsíce zaplatí kolem 250 tis za půjčeneí x5. Mazec. Vše v záruce 150 tis/5let. Už se divam po jiném voze LR už asi nechci. Auto super, ale já potřebuji spolehlivější vůz,asi toareg nebo q7. Jezdím caso do Ikemu a nemůžu někde trcet a čekat na odtah.

Odpovědět