Jo celej kit na www.discoparts.com máš pod názvem CDL Fitting Instructions, Solenoid Activated Central Diff Lock: Fitting Instructions montážní popis sice solenoidové zapojení ovládání Diff Lock a v podstatě ta montáž je podobná. V každým případě se kukni jestli tam vůbec je! Nebo si to nech zjistit protože některé modely Disco nevím který roky to by moh vědět Admin neměly vůbec udělaný vývod (tisícihran) na Diff Lock. Udělat to taky de ale je to postatně dražžšídiscover píše:Aho, Miloši, rozumím tomu dobře, že jsi si objednal celý kit na dodělání CDL?
Tj. páčku s kulisou pro diff lock a táhlo s lankem. Jak vypadá celá sada? Mě
se to líbí a rád bych si to taky udělal. Díky Standa
Uzávěrka diferenciálu
Moderátor: Miky_CZ
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
CLD
Re: CLD
No a já právě nemám ani ten tisícihran na převodovce, tudíš CDL nemám vůbec a kulisa páky plus lanovod mi nepomůže. Musím shánět celou převodovku. Zkuste mi to tam na těch vašich stránkách v GB najít. Nebo co mám hledat, TRANSFERBOX? Tedy jaké je to podstatně dražší řešení Miloši?Miloš II píše:
Nebo si to nech zjistit protože některé modely Disco nevím který roky to by moh vědět Admin neměly vůbec udělaný vývod (tisícihran) na Diff Lock. Udělat to taky de ale je to postatně dražžší![]()
![]()
Miloš II
Dík Jarys
Disco mi zachránilo život
-
jezbera ivan
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
Rozvodovka = transferboxJarys píše: Musím shánět celou převodovku. Zkuste mi to tam na těch vašich stránkách v GB najít. Nebo co mám hledat, TRANSFERBOX?
ty zhanas taky co ma CDL - central diff lock
Skus:
http://www.freewebs.com/tmtransmissions/
http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/category_4.html
robia to vymenou za tvoju + doplatok. Staci vyriesit dopravu a je to celkom schodne riesenie. Ivan
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
V AMT Brno to maj v programu určitě i u Mejznara pod sekci Q01.020 Front Ouput Shaft a podle mýho (možná se pletu) by to šlo doobědnat jako náhradní díljezbera píše:Rozvodovka = transferboxJarys píše: Musím shánět celou převodovku. Zkuste mi to tam na těch vašich stránkách v GB najít. Nebo co mám hledat, TRANSFERBOX?
ty zhanas taky co ma CDL - central diff lock
Skus:
http://www.freewebs.com/tmtransmissions/
http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/category_4.html
robia to vymenou za tvoju + doplatok. Staci vyriesit dopravu a je to celkom schodne riesenie. Ivan
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
jezbera ivan
Ak myslis na to, ze sa to da dorobit do transferboxu kt. to tam nema, tak ano, ale: vymena bloku transferboxu (prednej 1/2), koliecka, osky, kruzky, podlozky....., mne to vyratali vlani v AMT Brno na cca 40tis + praca cca 17.000, no nikdy to nerobili a sami povedali, ze vysledok je nejasny. Myslim, ze to je cesta do neznama s pochybnym koncom.Miloš II píše:
V AMT Brno to maj v programu určitě i u Mejznara pod sekci Q01.020 Front Ouput Shaft a podle mýho (možná se pletu) by to šlo doobědnat jako náhradní díl![]()
Pošli mi link na fax a já ti to pošlu co mám
Miloš II
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
CLD
Jo tak to je blbost
Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
jezbera ivan
To je blbost, riesit to dorabkou, prerabam prispevok. IvANMiloš II píše:Jo tak to je blbostMiloš II
Naposledy upravil(a) jezbera ivan dne 23 led 2007 18:55, celkem upraveno 2 x.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
CDL kit Disco II Diff lock
Nééé to sem asi blbě napsal myslel jsem, že to řešit tak blbě tím náhradním dílem
Miloš II
-
jezbera ivan
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
CLD
Jo díkyjezbera píše:Uz som to stiahol. Ivan
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
CLD
Jo díkyjezbera píše:Uz som to stiahol. Ivan
Ne ne rozhodně myslím vyměnit celou převodovku se vším všudy, žádné pokusy a nápady mně nelákají
.
A ještě otázečka.Jsem trochu mimo. Sháním celou převodovku nebo to auto má převodovky dvě? Klasickou na pět rychlostí a tu centrální=redukční s CDL nebo bez něj, kterou chci měnit? Zkrátka má Disco jednu nebo dvě převodovky?
Promiňte, ale jsem na tomto autě opravdu nováček.
A ještě otázečka.Jsem trochu mimo. Sháním celou převodovku nebo to auto má převodovky dvě? Klasickou na pět rychlostí a tu centrální=redukční s CDL nebo bez něj, kterou chci měnit? Zkrátka má Disco jednu nebo dvě převodovky?
Disco mi zachránilo život
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Má dvě převodovky. Hlavní je ta pětirychlostní, a redukční neboli přídavná převodovka.Jarys píše:Ne ne rozhodně myslím vyměnit celou převodovku se vším všudy, žádné pokusy a nápady mně nelákají.
Promiňte, ale jsem na tomto autě opravdu nováček.
Měnit by jsi musel redukční neboli přídavnou převodovku.
-
jezbera ivan
Ked vymenis rozvodovku tj. pridavnu prevodovku tj. transferbox, za taku co ma CDL, vzdy musis este dorobit lanovod a kulisu paky, aby si to mohol ovladat z kabiny. Je to bolestne, ale ak chces to po com "mysi pistia" musis to urobit. Ja som to vymenil, pripojil lanovod, vymenil kulisu paky (aby chodila do stvorca) a je to ok, mam CDL. Je to krvave, ale prva jazda rany zahojiJarys píše:
Prosim tě, to je cena za komplet s prací a vnitřkem auta? Nebo musím ještě myslet na lanovody, kulisu řadící páky a práci?![]()
Děkuji, vážný zájemce
-
discover
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Tady je pro představu jednoduchosti návod na mech. provedení "ručo".
http://www.rovershoppe.com/cdl_handle.html
Ahhoj, Standa
http://www.rovershoppe.com/cdl_handle.html
Ahhoj, Standa