kamca píše:Chlapi vy mne motate hlavu
Tak je lepsi ten stalej pohon nebo priraditelnej. Nebudu jezdit teren, rekl bych 60%asfalt, 35% nezpevneny cesty ale vetsinou zjizdny i osobakem za sucha.
Nejde mi o kultovni zalezitost, ale o prakticnost a spolehlivost a prachy.
Já to vidím takhle:
Auto s přiřaditelným pohonem nemá mezinápravovej diferenciál -> nemůžeš používat přední pohon na asfaltu a nedělá mu to dobře ani na jiném tvrdém povrchu. V anglii to asi není takovej problém, ale pokud používáš takový auto v zimě v ČR neustálé řešíš problém přiřadit nepřiřadit přední náhon. Pokud je kluzká cesta a jedeš jen na zadek, tak je to jak jet s LADOVKOU. Jedeš po hlavní - odbočíš na vedlejší a přiřazuješ předek, (to znamená třeba i vylézt a zapnout zámky předních nábojů (existujou automatický, ale ta většinou nejsou spolehlivý)). To samí řešíš při každým vjezdu výjezdu z a do terénu.
Mimo to nevím co je pro kardan/kříže lepší jestli to že se točí pořád, nebo jestli jen tak leží práší se na něj, rezne a jednou za čas se zapojí do práce. Mazat musíš stejně.
S fulltime jezdíš a neřešíš, pouze v těžkým terénu dáš mezinápravovej, ale to stejně řadíš redukci.