To ano, jenže z té káry co je na obrázku ,asi bude v realu jen obal a nápravy, zbytek bude kapánek nadupanější.
Ale jedno je fakt

lepší a levnější to bude zrealizovat venku a tady to jen přihlásím , při nejhorším to vemu přes Anglii , oni mají comenvelt ještě celkem rádi a pak už se mnou tady nic a nikdo
Jak budou podrobnosti a upřesnění tak napíšu.
Technické :
povolené zatížení na nápravu 8t ANO pokud není udělena vyjímka
technická nosnost nápravy třeba 15t pokud ji výrobce udělá - do toho stát nezasáhne
max. nosnost nápravy je daná výrobcem a tady v tom LR případě to určitě 8t není - tolik k tomu jak jsem mimo mísu
Jinak mně je uplně jedno co tam od koho bude za hnací jednotku, LR to ,,baslí" jak jim majitelé dovolí ( FREE motor BMW - převodovka japonec - VW Sharon.......) Takže podle mého dnes už auto dělá jen obal a oválek a zbytek je jen o tom co kdo očekává.
Mně se def karosérií a nějakýmy nápady líbí a ŠTVE MNĚ

,že neudělají pracovní auto co by překonalo všechny ty japonce a amiky v jak pohodlí tak pracovním nasazení a přitom na to určitě mají
Kombinace DEFA A RENG ROVERA s poměrem 60 :40 a většina lidí by taky raději koupila slušný evropský auták s pověstí LR než jiné.
Přijde doba kdy si lidé uvědomí , že výroba hodnot a ne jen překupování zajišťuje trvalý rozvoj a prosperitu.
Tedy pokud budem vše dovážet a nic vyrábět bude to tady od 10 ku 5 a to je opravdu VELIKÁ ŠKODA.

TÍM TADY MYSLÍM EVROPU

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.