Pařezy netřeba, stačí břichoplazy a rádoby čtyřkolky lufťáků ze zasněženejch šumavskejch pangejtů
Jel jsem na Novej Svět a moji chlapy jeli předemnou s Mastrem, před nima pražská octávka. Proti pluh a jak to tak bejvá pluh zásadně neuhejbá a jede. Napřed sklouzla octávka, když se mu snazíl uhnout a pak moji chlapi. Já byl v pohodě. No tak jsem vytáhnul Mastra a pak jdu na toho pražáka. Cuknul jsem s ním a byl venku. Prej co jsem dlužnej, tak říkám dvě kila.

Není prej to mooc. říkám mu že ne a nebo klidně zadarmo, ale až bude žuchnutej o kilometr dál tak posvištím vesele dál. Hned rád tahal dvě kila. Domorodce pochopitelně zadarmo.
Loni jel Na Nových Hutích s pluhem a 4 auta za sebou jako vláček v protisměru a všichni tam. První bylo Viano pěkně pravou stranou v pangejtu. Říkal ten chlap z Viana on prej cestář jede, uhybám se uhybám, on neuhybá a jede, kbbych neslít do pangejtu, tak by mně orval celý auto.
Tak jsem je pěkně jednoho po druhým vyškubal. Loni jsem vyrval kynetikou to největší dukato, síla sílu znohla, a ještě letos Mercedesa Sprintera na Kvildě, kterej se dost blbě. skřížil na zledovatělý cestě.
Hned když vyjel novej Koudiak, tak na Kvildě taktéž zapadnul na rovině a ani se nehnul

Tak jsem ho v tom samým a možná ještě horším marastu objel kolem dokola, zapřáhnul a šel ven jako špunt.
Takže asi tak nějaká ukázka, ale je toho víc.