Dano - ty ideš určite samDanoDEF píše:... a ide niekto z vychodu ???![]()
![]()

Moderátor: Miky_CZ
Dano - ty ideš určite samDanoDEF píše:... a ide niekto z vychodu ???![]()
![]()
Ja idem ze Žiliny ale idem najskôr do BlavyRoloaded píše:Ide niekto zo severo vychodu? my vychadzame z Prievidze a bud na Hlohovec/Trnava... alebo po dialnici cez Trencin. Roland
Ok ja sa pridam už vo Vrábloch cca 8:00 - 8:10 na OMV pumpeMIROFF píše:To Acon:
OK.Som rád, že vyhovuje.Wojto ešte nepotvrdil účasť v kolóne.Z Dudiniec idú dve diskotéky, ja a Marcel.
Číslo uložené takže prezvoním.
Miro
dik za ponuku ale ja to mam domov kusok takze budem spat doma.PavelU píše:Mišo jestli nebude Patrik proti, tak ti přenechám své místo a skočím s Alčou k někomu do auta...
Inak, 8:30 je celkom zavčasu. V Grobe sme pohodovým tempom do hodiny. A zrážať sa tam máme od 10 do 11hod. Dáme niekde po ceste kávu.MIROFF píše:To Acon:
Jasne.Budeme radi. Možno sa pridá aj Wojto vo Vrábľocha už to bude pekná kolóna LR. Inak vyššie som písal, že v aute stále vozím 2xCB ručky, takže CB môžeš mať aj na cestu
. Čas stretnutia by som videl tak na 8:30 trebárs na Slovnaftke pod Zoborom.
Miro
Veď ja nepochybujem, len mi je ľúto, že sa nedá.patrik píše:velmi jednoduche riešenie- dam vam mapu a som zvedavy kolko sa vas do 18 tej vrati do reštiky . . je pravda že tento tyžden sme boli každy den to skušat - ale fakt sa neda - naposledy som sa vratil pred hodinou- Diesel potvrdi .
možeš dorobit aj zavesny motor .teslo píše:Som zvedavy na ten bonus
Mam si vyhodit koberce z auta?