RudaK píše:PavelU píše:Karle, ale Mopadži má 255/85r16, takže užovky a proto sem nechce dát ty fotky.
že by se styděl ( za užovky ? )stal se užovkář
tak co už včil
![]()
Tak že je užovkář

RudaK píše:PavelU píše:Karle, ale Mopadži má 255/85r16, takže užovky a proto sem nechce dát ty fotky.
že by se styděl ( za užovky ? )stal se užovkář
tak co už včil
![]()
Mopadzi mel pred tim 285 a ne 255Jenda píše:...hosi na off foru uz je taky hodnotej.Nekdo je videl na zavodech,nafotil a popsal jak byli vseci co je meli na blate v riti.Prej na kameni a pisek dobry.Pruser je ze uz ty stary dobry BfG MT nemaj ani polaci![]()
No nic,uz jste s nima nekdo neco najeli?
Mopadzi,nahod prvni zkusenosti![]()
Honza
Mozno uz naobed! Ja som ho odfajcil pravidelnym fukanim malych pneu na stvorkolkeMOPADŽI píše:Pořídil jsem kompresor (VIAR-pro pevnou montáž) k dofukování pneu, protože ten ARB od uzávěrek, nechci zničit. Už se to tu také psalo = není určen na huštění pneu... No ono kdybych s ním hustil 4kola z tlaku 1 na 2,5 bylo by to tak na hodinu a udělat to 3x denně, tak ho můžu večer vyhodit...
... naj rozmer v 16" je asi 265/75R16 aj ten nema kazdyMOPADŽI píše: a začínám shánět zimní pneu také v rozměru 255/85x16 (nebo o něco užší, ale stejně velká)
Víte někdo o něčem ?
Tenhle rozměr si na svém autě opravdu nedovedu představit. Jednou jsem je nasadil a štvalo mi jak jsou malé. 285 jsou fajn a auto s nimi ještě jede. 305 už neutáhne. Nejlíp stejně jede na 235/85, ale ty tam stejně nikdy nedámDanoDEF píše:... naj rozmer v 16" je asi 265/75R16 aj ten nema kazdyMOPADŽI píše: a začínám shánět zimní pneu také v rozměru 255/85x16 (nebo o něco užší, ale stejně velká)
Víte někdo o něčem ?
S úzkýma 33" zimníma gumama bude asi problém, ale paradoxně široké 285/75R16 jdou sehnat ato Kumho KC11...DanoDEF píše:... naj rozmer v 16" je asi 265/75R16 aj ten nema kazdyMOPADŽI píše: a začínám shánět zimní pneu také v rozměru 255/85x16 (nebo o něco užší, ale stejně velká)
Víte někdo o něčem ?
Teď jsi mě dostal Karle....Stavros píše:to mne se zda, ze je to proste dost siroky, ale je to asi i dany vahou auta, obcas se to proste nekde trapi, jako po suchu mi to teda urcite nejede.