Příspěvek
od Krasty » 29 led 2013 12:30
Z meho pohledu se zapomnelo na to, kdo se volil. Volil se prezident, tudiz clovek, ktery ma v zahranici uznani a zkusenosti se zahranicni politikou (tu nasi zas tak moc neovlivni - vyjma snad asi jen amnestie). Volil se clovek, ktery ma diplomaticke chovani v krvi, vi co a kdy si muze dovolit. Volil se clovek, ktery ma svuj styl a nazor a neni tlacen jinymi "neviditelnymi strukturami. Kdyz se vykaslu na media a lobbismus jednotlivych kandidatu, tak ze vsech kandidatu mi vychazi chte nechte Karel.
- ze blbe mluvi - vystek lidi, co mu chteli ubrat hlas (ten clovek dela zahranicni politiku jiz leta a napriklad kdyz jsme predsedali EU, tak mel nejlepsi hodnoceni ostatnich statu!)
- ze spi - opet jen maskarada protistran (i ja usinam za dulezitejsich situaci)
- benesovi dekrety - to je zbytecny tady rozebirat, pac to bylo zneuzito a prekrouceno, ale myslenka byla stejna jako rekl i Zeman pred par lety.
- ...
Neberu nikomu to, ze vyhral Zeman, byla to demokraticka volba. Demokraticka ale jen z toho duvodu, ze spousta lidi zvolila Zemana jen proto, ze dostalo parek s horcici a nebo kvuli tomu, ze jim rekli, ze jejich barak vrati Sudetskym Nemcum, kdyz zvoli Karla v druhem kole. Ve druhem kole to bylo ze strany Zemana a jeho tymu proste podpasovka a je videt, ze tohle u nas funguje...postrasit lidi, lhat jim o ruznych vecech ve svuj prospech apod.
Jak uz bylo nekolikrat receno, mame toho prezidenta, ktereho si zaslouzime.
Nejak bylo, nejak bude...vse se ukaze v parl.volbach. To bude teprve masakr...
Freelander 1 2,0 Tcie, 5 dv. rok 1998
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)