A nepotkal jsi náhodou v Boskovicích ještě jednu červenou D1Old Black píše:Včera dvě baby 1x D3 + 1x RR = 2 x 0

Moderátor: Miky_CZ
To mě přimělo k otázce: Je tady nějaký skipper? Nebo někdo s podobným zaměřením?discork píše:od piatku do dnes som bol na Oravskej priehrade kde bol europsky pohar Yachtarskej regaty videl som tam odparkovaneho RR na CZ spz najst ta bol trosku problem medzi 160posadkami.ak si na tomto fore tak napis ako sa umiestnila tvoja posadka.
Taky zdravím ještě jednousyncro píše:Já včera na benzínce ve Varech zahlédl v protisměru LW, takže jsem se div ne na ruční brzdu otočil přes dva pruhy. Zastavil, pozdravil - a on to pan Sullivan tady z fóraTakže dodatečně zdravím ještě jednou...
Ano, Juraj. To sme boli "krasny" a stasny.... Isli sme z Novej Sedlice.Juraj píše:V nedeľu okolo 17. hod. na vjazde do Žiliny od Strečna - dva Defíky a jedna tuším DII - krásne zablatenéNejaká partička odtiaľto?
no ja nepatrim k tejto skupine sportovcov,kamarat organizoval spomenuty pretek a bol som pozvany ako VIP(vodka i pivo)default píše:To mě přimělo k otázce: Je tady nějaký skipper? Nebo někdo s podobným zaměřením?discork píše:od piatku do dnes som bol na Oravskej priehrade kde bol europsky pohar Yachtarskej regaty videl som tam odparkovaneho RR na CZ spz najst ta bol trosku problem medzi 160posadkami.ak si na tomto fore tak napis ako sa umiestnila tvoja posadka.
RR Sport je teda podle mě módní záležitost, tak od nich nečekej, ale jinak v Litoměřicích jezdí asi dva až tři poslední modely RR a zdraví, tedy spíš vždy odpoví na pozdrav,tak snad je to naučím1960SeriesII píše:Dnes jsem potkal defíka 130tku se zahrádkou a střešním stanem plus myslím zelenou 110tku defíka, s oběma jsme se zuřivě zdraviliNaopak oba dnešní freelandery a jeden RR Sport nereagovali vůbec
motohanz píše:predstavte si me dneska zdravil jeden typek Mercedesu ML kdyz me predjizdel prostrednickem asi mi chtel sdelit ze ten muj RR je jednicka....