Dakar, Silk Way, Africa Race
Moderátor: Miky_CZ
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dakar, Silk Way, Africa Race
Už teď spadají do té nejvolnější pro prototypy, proto nechápu, co se tam řeší.
... sponzorske peniaze 

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Team bratri Petroneliu je proste Francouzum financne blizsi nez ,,jeden" Machacek(Machacka obdivuju) . Uz jim tam zustava po odchodu VW jen malo tovarnich penez nez drive. Myslim ze po podrazu na Kamaz jich bude jeste mene
Doufam ze se jim to vrchovate vrati
H.

Doufam ze se jim to vrchovate vrati

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
Tomáš Tomeček pořádá v pátek 27.01.2012 besedu s promítáním fotek z Afriky a bude tam i Jaromír Martinec, který jel z Andrém De Azevedo jihoamerický Dakar. Je to v Praze, více informací na http://www.tomastomecek.cz" onclick="window.open(this.href);return false; . Já tam určitě půjdu.
Jinak pěkný komentář z jihoamerického Dakaru napsal Marek Spáčil na jejich stránkách ( http://www.czech-dakar.cz/ocima-marka-spacila/" onclick="window.open(this.href);return false; ). Uvedl tam pár věcí na pravou míru i se ohradil kvůli tomu, že u nás je Dakar pořád jenom o jednom jménu a ostatní mají málo šancí na to, aby se jim dostalo adekvátního mediálního zvyditelnění a tím pádem měli větší šanci získat sponzory, bez kterých se podobné vylomeniny jako dálkové rally, dělat nedají. Zmiňuje se také o tom, že v Dakaru jde víc než kde jinde kromě těch prvních i o ty další a každý, kdo dokončí takový podnik si zaslouží uznání. Bohužel zpravodajství ČT bylo právě přesně jenom o těch prvních...
Jinak pěkný komentář z jihoamerického Dakaru napsal Marek Spáčil na jejich stránkách ( http://www.czech-dakar.cz/ocima-marka-spacila/" onclick="window.open(this.href);return false; ). Uvedl tam pár věcí na pravou míru i se ohradil kvůli tomu, že u nás je Dakar pořád jenom o jednom jménu a ostatní mají málo šancí na to, aby se jim dostalo adekvátního mediálního zvyditelnění a tím pádem měli větší šanci získat sponzory, bez kterých se podobné vylomeniny jako dálkové rally, dělat nedají. Zmiňuje se také o tom, že v Dakaru jde víc než kde jinde kromě těch prvních i o ty další a každý, kdo dokončí takový podnik si zaslouží uznání. Bohužel zpravodajství ČT bylo právě přesně jenom o těch prvních...
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Vím,ale že to je v Praze a já jedu v sobotu do Grobu http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 15&t=16566" onclick="window.open(this.href);return false; ,tak nejedu ...Neklan píše:Tomáš Tomeček pořádá v pátek 27.01.2012 besedu s promítáním fotek z Afriky a bude tam i Jaromír Martinec, který jel z Andrém De Azevedo jihoamerický Dakar. Je to v Praze, ...

Naposledy upravil(a) RudaK dne 22 led 2012 16:05, celkem upraveno 1 x.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
... Rudo mozno nieco privatne na chalupe.RudaK píše:Třeba něco udělá i pro nás moraváky ....( taky jsme mu fandili )

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- RudaK
To by se mě líbilo ještě víc,taky mám raději komornější sestavu ....DanoDEF píše:... Rudo mozno nieco privatne na chalupe.![]()
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
S tím vnímáním Dakaru u nás (mezi fandy i mediálně) je to škoda. Z pohledu na výsledky "našich" bych ho letos řadil mezi ty vydařené.
S celkového pohledu si ale pořád myslím, že Dakar trpí. Financema, organizací a hlavně tím, kde se v současnosti jezdí.
S celkového pohledu si ale pořád myslím, že Dakar trpí. Financema, organizací a hlavně tím, kde se v současnosti jezdí.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=Mr4LLGKu ... ploademail" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to dlouhe/ 7,5hod /
bylo by fajn k tomu pridat tu mapku etapy ze zavodu a hned by nam bylo jasne, co se delo na trati v tu dobu, kdy jsme byli doma za PC

Je to dlouhe/ 7,5hod /
bylo by fajn k tomu pridat tu mapku etapy ze zavodu a hned by nam bylo jasne, co se delo na trati v tu dobu, kdy jsme byli doma za PC
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný, už na to čumím asi dvě hodiny.... Od pátý hodiny je to zapadání fakt maso. V 6:46:20 při zapadnutí návštěva J. L. Schlessera. Poradili a asi i pomohli. 

- erik
- Kontaktovat uživatele:

ja na to cumim od rana a za pul hodky jsem v cili...
v patek je v Praglu beseda....
/copy mailu/
Vážení přátelé,
po čtrnácti závodních dnech jsme obhájili vítězství na Africa Eco Race 2012 . Zažili jsme těžké etapy v Maroku, vykopávali jsme závodní Tatru z Mauretánských dun a slavili u Růžového jezera v Senegalu. Prožili jsme závod v Africe, stejný jaký byl před třiceti lety, stejný jaký znáte a jaký ho máte ve svých srdcích.
Viděli jsme však Afriku i jinak. Viděli jsme život lidi na hranici Sahary. Viděli jsme život v jednom z nejchudších státu světa Mauretánii. Viděli jsme život v hlavním městě Senegalu.
Po čtrnácti dnech od návratu do Evropy bychom Vás rádi pozvali na konferenci a besedu s celou závodní posádkou a realizačním teamem. Připravili jsme cestopisné vyprávění promítáním fotek doplněný o autentický komentář pilota Tomáše Tomečka a navigátora Vojtěcha Morávka.
Společně s námi bude přítomen Jaromír Martinec účastník Dakaru 2012. Je tak možné získat informace o obou závodech.
Mám milou příležitost Vás pozvat na společné shledání. Jste zváni Vy i Vaše rodina.
Kdy
V pátek 27.1.2012 od 18:00
Kde
V konferenčním centru GreenPoint Praha
Dvouletky 529/42, Praha 10
GPS: 50.0759831N, 14.5066653E
Prosím o potvrzení Vaší účasti vyplněním Vašeho e-mailu a počtu osob na tomto odkazu: http://www.goo.gl/hjWtG" onclick="window.open(this.href);return false;
Těším se na shledání
Vojtěch Morávek ml.
http://www.tomastomecek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
tak su v cili...
Jen by mne zajimalo, kdyby vsechny etapy v Americe byly podobne teto, ... jestli by rozdily v cili delaly sekundy....
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
- RudaK
Pánové smekám před účastníkama a díky Erikovi za pěkný odkaz
. To by na můj morál nebylo, hodně písku a žádná cesta ....
i když takle ,za obrazovkou to nemá chybu .... 

- PavelU
- tel.: +420 603716996
- Kontaktovat uživatele:

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
A to já, bych Rudo jel hned. Přesně tohle, bych chtěl jednou zažít, je to můj velký sen a doufám, že si ho někdy splním.RudaK píše:Pánové smekám před účastníkama a díky Erikovi za pěkný odkaz. To by na můj morál nebylo, hodně písku a žádná cesta ....
Bohužel tento sport je hlavně o penězích a když je někdo má, tak si může pořídit špičkovou techniku, může dostatečně trénovat, v podmínkách které jsou podobné závodním a tímto docílit konečného výsledku.
V CZ je spoustu lidí co umí jezdit (třeba v rally), co se nebojí, jen jim bohužel nepřeje štěstí při hledání sponzorů peněz k tomuto tolik potřebných.
Jak je možné že třeba na fotbal se najdou peníze a všeobecně na motorsport nejsou? Prostě když to smrdí benzínem tak do toho nekdo nejde

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- RudaK
Nemusíš mít velký doprovod a zázemíLuboš M. píše:Bohužel tento sport je hlavně o penězích a když je někdo má, tak si může pořídit špičkovou techniku, může dostatečně trénovat, v podmínkách které jsou podobné závodním a tímto docílit konečného výsledku.

Musíš chtít a ono to půjde ....( nemusíš být na bedně ).
- erik
- Kontaktovat uživatele:
nechcu se ti mychat di dialogu, Lubosu.Luboš M. píše:A to já, bych Rudo jel hned. Přesně tohle, bych chtěl jednou zažít, je to můj velký sen a doufám, že si ho někdy splním.RudaK píše:Pánové smekám před účastníkama a díky Erikovi za pěkný odkaz. To by na můj morál nebylo, hodně písku a žádná cesta ....
Bohužel tento sport je hlavně o penězích a když je někdo má, tak si může pořídit špičkovou techniku, může dostatečně trénovat, v podmínkách které jsou podobné závodním a tímto docílit konečného výsledku.
V CZ je spoustu lidí co umí jezdit (třeba v rally), co se nebojí, jen jim bohužel nepřeje štěstí při hledání sponzorů peněz k tomuto tolik potřebných.
Jak je možné že třeba na fotbal se najdou peníze a všeobecně na motorsport nejsou? Prostě když to smrdí benzínem tak do toho nekdo nejde
Ale Robo tam jel jako zametaci auto proto,
- protoze shodil skrin na expedice
- protoze je fajn kluk a je vneustalem kontaktu s Tomem...
- nedomluvi se sic dobre zadnou cizi reci, ale nedo pomontuje
- ted je na 4 akci a tusim, ze ho za to dokonce plati, nebo neco malo si plati on... neptal jsem se/ povazoval jsem to za neslusne/
no, chcu rici, ze prachy jsou dulezite, ale stesti si za nej nekoupis,,,

-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Eriku určitě máš naprostou pravdu, vše je otázkou priorit jednotlivce. Někdo doma suší Serie, někdo kupuje Rolse a někdo má zase auto na expedice.
No ale všechno tohle, stojí přesto spoustu peněz a když máš rodinu nechceš je okrádat třeba o dovolenou u moře, jen abys jel montovat auta na saharu. Chci jen říct, že mi tyhle rychlá kola hrozně berou a snad se třeba jednou poštěstí
No ale všechno tohle, stojí přesto spoustu peněz a když máš rodinu nechceš je okrádat třeba o dovolenou u moře, jen abys jel montovat auta na saharu. Chci jen říct, že mi tyhle rychlá kola hrozně berou a snad se třeba jednou poštěstí

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- erik
- Kontaktovat uživatele:
V dubnu bude na Slov. Sahaře sraz účastníkú , sponzorú a kamaradú AER... dovezeš BOWLERA, postavíš stan na písku a pak ten měsíc, oheň... cicky, víno, tombola, cikády se hájí s 12 válcem Tatry... úúúúúúúúúúúúú
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No to už snad bude v kondici i Panter, tak bych ho mohl vzít taky a dáme s Lubošem závody. Ještě pozveme Pešlíka s jeho žlutým RRCccs (myšleno Range Rover Classic Cross Coutry Speciál)
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- Kontaktovat uživatele:
Luboši, Erik moc dobře ví co píše a bez velkých obětí a hlavně pochopení rodiny to dělat nejde...Luboš M. píše:Eriku určitě máš naprostou pravdu, vše je otázkou priorit jednotlivce. Někdo doma suší Serie, někdo kupuje Rolse a někdo má zase auto na expedice.

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT