mikulec píše:ako sme na tom?
Nu akurat som sa chystal sem dat naky prispevok, ale vravel som si počkám, kým dozraje čas a budu veci isté!
Ale ked je otazka, treba odpovedat.
Co sa tyka pôvodného plánu a miesta upustil som od neho, lebo Gusto (tam kde som to chcel robit) nema cas na to, bo sme sa nak nevedeli ani stretnu ohladne toho co ďalej, a mal úraz tak je rád, že chodí.
Po debate s vedenim nasho OFFroad Klubu som dohodol, ze to spravim na našej "klubovej dráhe". Momentálne som na tom tak, ze nemam cas sa tomu venovat a poriadne to pripravit sám a na jar (jednak aj akcie sa rozbiehaju, Tisovet, Brezno a podobne, takze by sa tazko hladal vhodny termin) a preto to planujem na jesen. Pravdepodobne September. (netrufam si ale dopredu zatial takto stanovit termin a radsej nestrelim naslepo niečo co nebude platiť).
Tak verim, že v 2011 sa to k spokojnosti podarí(lebo ma dosť mrzí, že to tak dopadlo minulý rok ako dopadlo) a pravdepodobne spolu s Maxelom vas uvítame v našej krásne kotline a bude pojazdenia dosyta, lebo draha je dosť dobrá, aspoň teda ja si to myslím.
Roland