jaký je datum?PavelK píše:Zatim nevim, přemýšlím o tomStavros píše:a ty bys jel,kdyz se pojede po ose?
možná bych taky vyrazil
Moderátor: Miky_CZ
Taky mě to Kene napadlo.Nerad bych v Maroku kličkoval jak zajíc o honu.Ken píše:No a co říkáte tomuhle: http://moto.sport.cz/clanek/122845-daka ... usena.html
Nemělo by se i toto brát v podtaz?
Dík tos mě uklidnil.Hned se mi líp dýchá. Ještě že ti frantíci co zakalili v Mauretánii byli organizovaní turisti.low píše:podle mne to zrusili predcasne a zbytecne. Nicmene i kdyby ne, tak individualni turistiky se to vubec netyka.
Včera se mi vratil kamarad s Lisabonu a referoval situaci kolem soutěže Paříž-Dakar co se týče bezpečnosti jako velmi špatnou.Píši to vtom samém smyslu co zde nastinuje Low.Co se týče seriozních informací s ambasady tak na ně můžete zapomenout.Realita je někde jinde než reference ambasady pro media.Dále pokud je zájem mohu zde v průběhu večera umístit i spousty fotek ze soutěže ktera vlastně nebyla ale stála miliony eur.low píše:na strankach mzv bohuzel dost casto pisou velke nesmysly, bo vetsinou nasi velvysranci jezdi mezi bytem a ambasadou a nevedi nic o zemi ve ktere jsou. nekolikanasobna osobni zkusenost.
Tím je myšlena Západní Sahara......Kangaroo píše:..... jen na jihu Maroka (jižně od města Tatan......
Přední poloosa D3 po rosypání homokineťáku.Osobní zkušenost,ale díky bohu v česku.( foto né moje ).Auto nepojízdné páč se nedá zařadit mezináprava ( chybí osobní zařazení mezinápravové uzávěrky díky sowtvare i když tam fyzicky je.OME píše:Co to je za nápravu na fotkách?To už dávají takovou s....u i do Land Roveru.Omlouvám se znám pouze Def.