skrina prevodovky riadenia by bola za kolko (moja presakuje -par rokov-

vdaka
Moderátor: stan
Ahoj, převodka řízení je, cena 8000,-archanger píše:kedze uz je tu vela prispevkov, tak som nesiel jeden po druhom, sa ospravedlnujem ak sa na to niekto pytal
skrina prevodovky riadenia by bola za kolko (moja presakuje -par rokov-a neda sa utesnit)
vdaka
Ten tam asi nenídisco70 píše:Patrik a ten kryt???
Mám auto na chalupě, pojedu tam asi v neděli, tak se po tom podívám.Mirda_Disco píše:V motorovém prostoru u baterky jsou pojistky a tam je sada relátek. Potřebuji dvě ty velké co se používají na ACE, topení předního okna atd. Mám to na světelnou rampu a ta bude připojena na vývody topení předního okna. Já tam topení v okně nemám a dávat nebudu. Ovládání relátka mám už předělané. Díky.
Sklo je prasklésentinel píše:Čelné sklo je ok? Ak je v poriadku zobral by som. Ak je skolo ok, je vyhrievané, alebo nie?
světlo už nemám a roh je odřenýhekthor píše:pravu zadnu hmlovku z naraznika a tu rohovu listu ktora je nad naraznikom este mas?.... ( ta lista je len spinava alebo je oskrena? )
tenkju
Jsou prodanéSajmon píše:Ahoj,elektrony ešte sú?Ak su ,aka by bola cena?
Měchy 1500,- kus, snímač už je max. jeden, cena 600,-. Tlumiče už nejsou...mosťa píše:Ahoj Eliotte.To disco bylo na měchách nebo na pružinách.Jestli na měchách,tak za kolik jsou měchy,snímače výšky a přední i zadní tlumiče?Děkuji.
samozřejměmosťa píše:A jsou Ty měchy z té zdravotnicvké jak má najeto 100000km?
rozbitýhekthor píše:filterbox?