Discovery III - Poznatky

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
petr_p
auto: D3 TDV6 HSE Manual

Re: Discovery III - Poznatky

#61 Příspěvek od petr_p » 29 úno 2012 21:09

injaaa píše:Tak už jsem se taky zařadil mezi jedince se zkušeností s neotvíratelnými pátými dveřmi :hmm: tohle ostrovní soudruzi opravdu nevymysleli moc dobře.. :ne
No já se stále divím, že se soudruzi v Anglii ještě nepoučili z krizového období. Náš první LR byl Range Rover P38, kde nefungovali tři z pěti zámků.

Naší současné D3 občas neodemykají řidičovy dveře a spolujezdcovy dveře nezamykají vůbec. No a koncem roku 2011 se utrhlo lanko otevírání patých dveří.

Podle mě je to jedna velká ostuda, že do auta za tyhle prachy se leze jak do tanku ze strany spolujezdce a náklad z kufru se musí vyndávat skrz sklopené sedačky skrz zadní dveře. fuj :Ja blb: :Ja blb:
D3 TDV6 HSE Manual

injaaa
tel.: 724334303
auto: Def 90, D3

#62 Příspěvek od injaaa » 29 úno 2012 23:01

Pritom reseni je snadne a levne.. Podeziram subdodavatele zamku ze si chteli zajistit business..

ali14
tel.: 000
auto: D3

#63 Příspěvek od ali14 » 26 bře 2012 21:31

zila70 píše:
karel334 píše:D3 byl taky můj sen.pár jsem jich prohlížel a našel jsem od prvního majitele dobrá cena a stav po solidním řidiči.pak přišel zlom když jsem si pročetl fora o tomto modelu.To že nejsou díly do motorů jsem se dočetl tady a problémy o spolehlivosti tohoto agregátu jsem načerpal snad zde.Nehodlám to auto hanit stále se mi líbí ale tato věc rozhodla že ho nemám v garáži.K defiku jsem tohle ještě chtěl.čus Karel
Me strasis :roll:
Ja mel Touarega V6 30TDI rv07,pri 53tkm odeslo servo,pri 64tkm mozek prevodovky,pri 70tkm jsem se nerozjel kvuli uhnilemu kabelu pod sedacku,no proste hnus!
Ted mam XC90 a zatim gut,ale D3 chci moc 8)

:kiss Ja som bol a ešte asi som zarity "Volvak"...mal som XC90 a keď som sadol do Disko 3...hneď som ho musel mať! Mam disko3 asi 3 mesiace a zatial som z neho hotovy... :cool

Odpovědět