Nebyl by ovšem ještě lepší "connoisseur"?

Moderátor: Miky_CZ
Tebe ten TEAM vyloženě žere.OC píše:Může mi prosím pěkně někdo z -- jak koukám mnoha -- zastánců "Czech Team" laskavě osvětlit, součástí jakého českého týmu račte být? Já tedy osobně nepatřím do žádného, Vy ano? A souvisí to nějak s Vaším LR?
Mně vadí lhaní, tak nějak obecně.Land Jirka píše:Tebe ten TEAM vyloženě žere.OC píše:Může mi prosím pěkně někdo z -- jak koukám mnoha -- zastánců "Czech Team" laskavě osvětlit, součástí jakého českého týmu račte být? Já tedy osobně nepatřím do žádného, Vy ano? A souvisí to nějak s Vaším LR?
Osvětlils význam toho slova dostatečně, tak ať se každej rozhodne jak chce.
Máme přece demokracii.
Šmarjá, lidi nelžete, milujte se a množte seOC píše:Mně vadí lhaní, tak nějak obecně.Land Jirka píše: Tebe ten TEAM vyloženě žere.
Osvětlils význam toho slova dostatečně, tak ať se každej rozhodne jak chce.
Máme přece demokracii.
Demokracie je právě velmi špatná věc, neboť vzbuzuje v lidech hloupou a nebezpečnou představu, že pokud se na nějaké lži usnese většina, bude pak ta lež v pořádku.
To nejde - tim R-U do toho zamichas madaryOC píše:Po mém soudu je "Bohemia" ideální (až na to, že je to poměrně krátké; myslím ale, že by to volbou vhodného písma a prokladů dobrý grafik dokázal zvládnout tak, aby to vypadalo dobře).
Pokud ovšem chceme přibrat bratry Slováky zcela explicitně, přimlouval bych se za "Rakousko-Uhersko".