DanoB
Moderátor: Miky_CZ
jasne, ze potesilpatrik píše:Kolony sa možeš zučastniť kludne . Info pre tych čo chcu prisť iba jazdiť a niesu na zozname - TAK MOžUDufam že som poťešil . Miesto v reštauracii budem asi upravovať - tak budu mocť prisť aj nahradnici. POTVRDIM ZAJTRA VEčER !!!!!!!!!!
Posledne volne miesto - rezervujem ti hoKubrtos píše:Já zatím nevím jestli budu nebo nebudu jezdit. Jestli jo, risknu to a dorazím, on mě kdyžtak někdo adoptuje nebo přenocuju v autě.
![]()
Zrovna na téhle akci by mě mrzelo kdybych chyběl, je to tak trochu srdcovka a moooc mi u Patrika chutná.
Super díky. Kdyby byl problém a auto nejelo, tak ještě napíšu.patrik píše:Posledne volne miesto - rezervujem ti hoKubrtos píše:Já zatím nevím jestli budu nebo nebudu jezdit. Jestli jo, risknu to a dorazím, on mě kdyžtak někdo adoptuje nebo přenocuju v autě.
![]()
Zrovna na téhle akci by mě mrzelo kdybych chyběl, je to tak trochu srdcovka a moooc mi u Patrika chutná.
Oki - jazdiť sa bude do cca 16.00 a potom bude vyhodnoťenie .Laci L&K píše:Patrik len pre upresnenie aby som náhodou nedržal niekomu miesto, idem len na kopec plus guľášik a o cca.15-tej domov.
No moje misto na jezdeni je taky volne, ja totiz nemam cim jezdit. Bude to velky pruser jak prijedu v BMW?Sláma Karel píše:Jo pokud chce ještě někdo na kopec, tak moje místo na ježdění je volné. Schovával jsem ho pro Tesla, ale když už je v seznamu, tak mě ho netřeba.![]()
Ale husu zatím nedám.![]()
K