Nesmíš tu zahrádku přidělávat skrz střechu. Jsem ti to říkal !cyril píše:Mě začalo trochu téct do Pumy, když jsme namontovali zahrádku se stanem. Jak jsem ji po Tunisku sundal, tak je zase pokoj.
Blahopřeji.AlesNorway píše:bude az pristi tyden.... chteji mu udelat prodejni servis...coz je od nich hezketak ze komplet oleje, kontrola, myti..a pod... zaruka pul roku plati....tak ze spokojenost..
AlesNorway píše:Dekuji vamJa vim, je to trochu smutne..... Pamatuji si kdyz jsem byval v Praze a jezdil odtahovkou...parkrat jsem mel co docineni s personalem od LR v kongresovem palaci a na Praze 5 ve Stodulkach..... S takovou aroganci jsem se v zivote nesetkal....a pak clovek pouceny prijde sem a mysli si ze kdyz s nim hraji fer hru, ze ho chteji take obelhat, protoze mu nejde do hlavy, ze to tak proste je... Trvalo mi prvni roky, nez jsem prisel na to ze to tak proste je.. Zaruku jsem ustal.....je to myslim standartni i kdyz jsem cekal jen 3 mesice, jak je to tu zvykem.. Co mne ale dodelalo, kdyz mi rekli, ze si auto nemuzu odvezt...az pristi tyden, protoze kdyz bydlime mimo Oslo v lesich, musim mit tedy "VSUDE" nove oleje , zkontrolovanou spojku, prohlidnuty komplet a vydrbany auto a + 2 sady gum ... Tak jsem pouze musel rict, tedy panove "buh s vami" a klobouk dolu... podotykam, ze jsem tam koupil skoro nejlevnejsi auto, protoze na nove LXV to fakt nevidim zatim
Vse je o lidech chlapi..a to mne mrzi ze porad jeste v Cesku malo lidi pochopilo... ach jo... nicmene ja verim ze mezi LR to tak neni a tudiz jsem ve spravne grupe lidi..pekny den vam .
... ale to už se pomalu mění i v autorizovaných... kde jsou ty doby, co mně navrhli cenu za výměnu starteru v Defíkovi 53 000 CZKAlesNorway píše:Dekuji vamJa vim, je to trochu smutne..... Pamatuji si kdyz jsem byval v Praze a jezdil odtahovkou...parkrat jsem mel co docineni s personalem od LR v kongresovem palaci a na Praze 5 ve Stodulkach..... S takovou aroganci jsem se v zivote nesetkal....a pak clovek pouceny prijde sem a mysli si ze kdyz s nim hraji fer hru, ze ho chteji take obelhat, protoze mu nejde do hlavy, ze to tak proste je... Trvalo mi prvni roky, nez jsem prisel na to ze to tak proste je.. Zaruku jsem ustal.....je to myslim standartni i kdyz jsem cekal jen 3 mesice, jak je to tu zvykem.. Co mne ale dodelalo, kdyz mi rekli, ze si auto nemuzu odvezt...az pristi tyden, protoze kdyz bydlime mimo Oslo v lesich, musim mit tedy "VSUDE" nove oleje , zkontrolovanou spojku, prohlidnuty komplet a vydrbany auto a + 2 sady gum ... Tak jsem pouze musel rict, tedy panove "buh s vami" a klobouk dolu... podotykam, ze jsem tam koupil skoro nejlevnejsi auto, protoze na nove LXV to fakt nevidim zatim
Vse je o lidech chlapi..a to mne mrzi ze porad jeste v Cesku malo lidi pochopilo... ach jo... nicmene ja verim ze mezi LR to tak neni a tudiz jsem ve spravne grupe lidi..pekny den vam .
je len pre uplnost: 120.000,- je v hrubom, v cistom dostanes asi 55.000,-Stavros píše:zapomnel si ale rict, ze v norsku je prumerna mzda 120 000,- Slovy stodvacet tisic korun ceskych. Ja jen pro uplnost.
ted nevim koho myslisHanys_a_Kaca píše:To vypada na hezky pribeh.
.... tak si dej bacha aby ti nevyměnili slušné díly za staré, během té výměny VŠEHO.... :-D :-D když to tam máte tak v pohodě... :-DAlesNorway píše:Dekuji vamJa vim, je to trochu smutne..... Pamatuji si kdyz jsem byval v Praze a jezdil odtahovkou...parkrat jsem mel co docineni s personalem od LR v kongresovem palaci a na Praze 5 ve Stodulkach..... S takovou aroganci jsem se v zivote nesetkal....a pak clovek pouceny prijde sem a mysli si ze kdyz s nim hraji fer hru, ze ho chteji take obelhat, protoze mu nejde do hlavy, ze to tak proste je... Trvalo mi prvni roky, nez jsem prisel na to ze to tak proste je.. Zaruku jsem ustal.....je to myslim standartni i kdyz jsem cekal jen 3 mesice, jak je to tu zvykem.. Co mne ale dodelalo, kdyz mi rekli, ze si auto nemuzu odvezt...az pristi tyden, protoze kdyz bydlime mimo Oslo v lesich, musim mit tedy "VSUDE" nove oleje , zkontrolovanou spojku, prohlidnuty komplet a vydrbany auto a + 2 sady gum ... Tak jsem pouze musel rict, tedy panove "buh s vami" a klobouk dolu... podotykam, ze jsem tam koupil skoro nejlevnejsi auto, protoze na nove LXV to fakt nevidim zatim