Zoberieš z regalu druhy a tradaaaaPavelU píše:Na parkovišti asi po 30 vteřinách od nastartování rána jako z děla. Mám čistý podvozek, všechno bláto je opadané pod autem...![]()

Moderátor: Acon
Zoberieš z regalu druhy a tradaaaaPavelU píše:Na parkovišti asi po 30 vteřinách od nastartování rána jako z děla. Mám čistý podvozek, všechno bláto je opadané pod autem...![]()
Právě naopak, naše auta vždy dostanou to o co si řeknou, žádný punk...dava píše:PavelUkovářovic kobyla, žejo.
Náhradní vozím v autě, tak jako třeba tyčky stabilizátorů a další důležité díly...patrik píše:Zoberieš z regalu druhy a tradaaaaPavelU píše:Na parkovišti asi po 30 vteřinách od nastartování rána jako z děla. Mám čistý podvozek, všechno bláto je opadané pod autem...![]()
Takže je jasný proč ti bouch měch.... bylo to přetíženýPavelU píše: Náhradní vozím v autě, tak jako třeba tyčky stabilizátorů a další důležité díly...![]()
Vidíš to mě nenapadlo, budu se nad tím muset zamyslet...dava píše:Takže je jasný proč ti bouch měch.... bylo to přetíženýPavelU píše: Náhradní vozím v autě, tak jako třeba tyčky stabilizátorů a další důležité díly...![]()
Na tom něco bude, většinou se mi stává, že stihnu díl dříve prodat než ho namontuju na svoje auto...MadTom píše:Pavle, ty to ale nemáš náhradní díly, ty to máš pojízdnej e-shop. Sice hlavně pro jednoho zákazníka, ale to se třeba změní.
No to je na delší povídání. Protože byl velký zájem o samolepky, tak jsem jich nechal udělat větší množství. Výroba probíhala jinou technologií než u kusové zakázky a tu podle mě asi nastal problém. Po prvních negativních reakcích jsem samolepky reklamoval u dodavatele. Dostalo se nám vyjádření, že byla chyba v lepidle. Samolepky si vzal zpět a dodal novou serii. Ta už vypadá lépe a na autech drží.dava píše:Jo, a Pavle Jak ti na autě drží ty samolepky co posíláte když někdo chce?? Já dělal reklamu do prvního deště