Co tak zhubnout 20 kg?

Ač nejsem carmechanic, ztotožňuji se s výše napsaným. Nic jiného to už snad nemůže bejt, vyjma, že by jsi měl bouchlej, zkříženej rám, což je ale nepravděpodobné, ale to tam je také uvedeno. a nebo špatnej, vyteklej tlumič...Luboš M. píše:Fakt bych se zaměřil na to základní:
Pneu (závada na pneu není zřetelná ale dokáže rozhodit celé auto)
souběh
uložení
ohnuté, deformované věci případně rám
uložení převodovky a motoru
Koukni taky na zadní nápravu!!!
Je to jenom auto a nemůže tam bejt nic víc.
L.
Tak malý rozdíl low je podle mě zanedbatelný u auta tohoto typu, navíc aby táhnul doleva muselo by to být naopak.Pokud by těch 6 mm mělo být problém, muselo by se ti to projevit na gumách nestejnoměrným sjetím. Fakt to tvoje auto nechápulow píše:tak a je tu dalsi pokracovani tahnuti defika doleva
leva kola maji vetsi rozvor o 6mm nez prava a defik tahne doleva
(ne nespletl jsem se)
že by tě čekal nový rámlow píše:karel: no to mi povidej
takze dalsi dejstvi nekonecneho serialu na pokracovani - pravej zadni domecek (uchyt ramene u kastle) je posunut dopredu, jelikoz dostal mrdu odspodu, pomoci velke distancni podlozky pod silentblok jsem se jal tento neduh napravit vysledek defik stale tahne doleva mozna jeste vic. pak jsem distancni podlozku dal zkusmo na leve predni kolo defik tahne o neco mene, ale stale znatelne.
co dal???
... no myslim si, ze aj takyto rozdiel pocitis. ( mam za sebou naramne srandovnu 200km jazdu s vytrhanym zadnym silenblokom u zadneho ramena pri rame )karel píše: ...Tak malý rozdíl low je podle mě zanedbatelný u auta tohoto typu
Ten kdo už to ví ať volá číslo pod mým nickemlow píše:takze uz netahne doleva))))))))))))))))))))))))) a ja uz vim prooooooooooc
))))) a nebylo to tu zmineno, takze vypisuju soutez o to kdo na to prvni prijde ma od puvodce flasku sampusu.
ze souteze jsou vylouceni ti, kteri se to dozvedeli .-)))))))
Já chci tu flašku, vím tokarel píše:Ten kdo už to ví ať volá číslo pod mým nickemlow píše:takze uz netahne doleva))))))))))))))))))))))))) a ja uz vim prooooooooooc
))))) a nebylo to tu zmineno, takze vypisuju soutez o to kdo na to prvni prijde ma od puvodce flasku sampusu.
ze souteze jsou vylouceni ti, kteri se to dozvedeli .-)))))))![]()
Ne, vážně gratuluji low k odstranění závady