Kdyby jsi tedy ještě potřeboval, dej vědět, polepším

mikihran píše:Tak na otázku jaké?bych taky rád věděl odpověd.Měl jsem v rukou jak nejlevnější Britpart,tak BM náhradu,tak origo LR.A odpověd stále neznám.BM náhrady měly vůli větší jak 18 let staré origo na voze a rozdíl mezi nejlevnějšími Britp. a origo LR jsem nepoznal"krom zinku na replikách"vůle nulová.Vůle samozřejmě nesmí být,ale jestli ty origo jsou lepší s životností napohled nepoznáš.Rozum velí origo,když ty staré na voze vydržely tak dlouho,ale kdo zaručí,že ty nové origo budou ve stejné kvalitě jak původní?Jestli pak není nejlepší,přehazovat furt ty nejlvnější
Nějak nevěřím,že by byl nějak zásadní rozdíl v materiálu litiny futra a té osky.Takže kdo poradí ze servisáků?
to bylo jen jako příklad (jsem poučen pro příště) ...je mi jedno kdo to vyrobí a prodá mě jde o životnost a kvalitu,ale to je v dnešní konzumní době skoro nadávkaeliott píše:mikihran píše:Tak na otázku jaké?bych taky rád věděl odpověd.Měl jsem v rukou jak nejlevnější Britpart,tak BM náhradu,tak origo LR.A odpověd stále neznám.BM náhrady měly vůli větší jak 18 let staré origo na voze a rozdíl mezi nejlevnějšími Britp. a origo LR jsem nepoznal"krom zinku na replikách"vůle nulová.Vůle samozřejmě nesmí být,ale jestli ty origo jsou lepší s životností napohled nepoznáš.Rozum velí origo,když ty staré na voze vydržely tak dlouho,ale kdo zaručí,že ty nové origo budou ve stejné kvalitě jak původní?Jestli pak není nejlepší,přehazovat furt ty nejlvnější
Nějak nevěřím,že by byl nějak zásadní rozdíl v materiálu litiny futra a té osky.Takže kdo poradí ze servisáků?
To je těžké, nemůžu tady poskytovat technické konzultace konkurenčnímu eshopu...
... no pisal som sikovneho a nemyslel som tym iba susutruh.komin píše:Tak sa zastav a dam ti k dispozicii sustruh
No ved sikovny si tak som myslel ze ti chyba uz iba ten sustruhDanoDEF píše:... no pisal som sikovneho a nemyslel som tym iba susutruh.komin píše:Tak sa zastav a dam ti k dispozicii sustruhProste cloveka ktoremu predstavim myslienku a on uz vie co dalej.