Jj, byl jsem tam 2x, vždycky přelom červ. - srp. a bylo to v pohodě. Dříve jsem tam nikdy nejel.Mešky píše:Takže ty jsi tu Gardu projel?
Je pravda že ve 2000m je v noci často teplota pod 10 stup.

Moderátor: Miky_CZ
Jj, byl jsem tam 2x, vždycky přelom červ. - srp. a bylo to v pohodě. Dříve jsem tam nikdy nejel.Mešky píše:Takže ty jsi tu Gardu projel?
Já teda, jedu. Ono aspoň nebude tak horko. Až kluk řekne po prázdninách ve škole kde byl, tak bude největší frajer, že sáňkoval.papavel.k píše:...jááák nejedeme...co tady pouštíš poplašný zprávy![]()
...jenom si sebou vezmi dvě velký lopaty a kyblíček pro prcka ať můžete prohrabávat tunely ve sněhu![]()
...asi trošku poupravíme trasu...Parpalion už nám proházeli kamarádi, jak tak koukámvezmi jen dvě fošny
...a v srpnu si to zopáknem až roztaje
Těším se jak malý děcko... prostě mám Alpy nebo hory v létě hodně rád. Navíc to bude pěkná dálka, tak uvídíme, jak se auto zajede... doufám, že mě někde nějak nepřekvapíFrana píše:kdyz tam nebude snih, tak absolutne v pohode - potkali jsme tam nejakyho Itala na silnicni motorce
Dobrej nápad... sáňky s sebouMešky píše:Já teda, jedu. Ono aspoň nebude tak horko. Až kluk řekne po prázdninách ve škole kde byl, tak bude největší frajer, že sáňkoval.papavel.k píše:...jááák nejedeme...co tady pouštíš poplašný zprávy![]()
...jenom si sebou vezmi dvě velký lopaty a kyblíček pro prcka ať můžete prohrabávat tunely ve sněhu![]()
...asi trošku poupravíme trasu...Parpalion už nám proházeli kamarádi, jak tak koukámvezmi jen dvě fošny
...a v srpnu si to zopáknem až roztaje
Všechno je jasný, ne? Jenom se domluvte kdy je odjezd a dejte vědět. Mě je to jedno, ja budu na dovolený.papavel.k píše:koukám, že to tu ňák umřelo...to se asi budeme balit a domlouvat večer před odjezdem
...já určitě...totálně nestíhám stavět
...tož si zavoláme chlapci