jourin píše:Teda pánové.. v životě by mě nanapdalo, že me udělaj takovou radost volby ve kterých vyhraje ČSSD
Volby
Moderátor: Miky_CZ
Re: Volby 2010
Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny
Zanzibar píše:Nedá mi se nevyjádřit k povolebním kartelům v Praze, takže asi takto :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Blaničtí rytíři na to opět nic, to je zase situace
.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ivan
- tel.: 608216507
- auto: Defík
- Kontaktovat uživatele:
Jen malou poznámku k tomu, jak je řízen svět. Mám kamaráda, několikanásobného starostu jedné městné části v Praze, tedy měl blízko k nejužšímu vedení ODS. Vyprávěl mi, proč padla Topolánkova vláda v době předsednictví EU. Poslanec a chvíli ministr financí Tlustý chodil s Talmanovou /nevím, proč se tomu říká chodit, když se při tom dělají úplně jiné věciZanzibar píše:Nedá mi se nevyjádřit k povolebním kartelům v Praze, takže asi takto :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Když po ukončení třicetileté války projednávali vladaři a diplomaté z celé Evropy tzv. "Vestfálský mír", tak napsal švédský kancléř Axel Oxenstierna své dceři dopis, ve kterém píše něco v tom smyslu, že by se velmi divila, jak hloupými lidmi a jak hloupě je řízen svět....... Za těch 300 let se toho moc nezměnilo.......
Ivan
LR Defender 110 TD5, http://www.ismrcka.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
LR Defender 110 TD5, http://www.ismrcka.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
To je prostě faul na voliče, který si zaslouží vyjít znovu do ulic.
Se slzou v oku vzpomínám dnes na "sametovou" revoluci, které jsem se 17.11.1989 zúčastnil úplně náhodou. Chtěli jsme prostě s kámošem jít na pivo ke třem kočkám a byl tam policejní kordon ( roh Národní a Perlové ) kudy jsme chtěli původně projít. Tak jsme šli prostě jinam a od toho dne jsme mrzli na Václaváku denně.
Dnes bych se raději vyzbrojil. Holt v Praze vyhrála pravice, ale povede ji pravolevá korupčnická koalice, to by se mělo zakázat. TFUJ.
Se slzou v oku vzpomínám dnes na "sametovou" revoluci, které jsem se 17.11.1989 zúčastnil úplně náhodou. Chtěli jsme prostě s kámošem jít na pivo ke třem kočkám a byl tam policejní kordon ( roh Národní a Perlové ) kudy jsme chtěli původně projít. Tak jsme šli prostě jinam a od toho dne jsme mrzli na Václaváku denně.
Dnes bych se raději vyzbrojil. Holt v Praze vyhrála pravice, ale povede ji pravolevá korupčnická koalice, to by se mělo zakázat. TFUJ.
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Přiznám se, že jsem teď ani volit nebyl, protože té politice už teď nerozumím! To se mi stalo poprvé.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Tak to jsme na tom úplně stejně. Poprvé jsem nevyužil své možnosti "podílet se na chodu státu". Také tomu vůbec nerozumím a jsem z této situace přímo zděšenmoon13 píše:Přiznám se, že jsem teď ani volit nebyl, protože té politice už teď nerozumím! To se mi stalo poprvé.
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
Taky se mi to nelíbí, ale tahle situace je v řadě jiných měst normální už dávno a nikomu to nevadilo. Nechápu proč ten povyk, jako by se kvůli dalšímu jednomu městu mělo dít něco mimořádnýho. 
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
-
discover
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Tak já volit byl, tomu moc dobře rozumím a proto jsem byl volit naposledy. Příště budu doma, protože vidím, že to neumím. S

Re: Volby
Jako že naše ekonomika, technologie a světový politický vliv budou mít obdobnej vzestup? Tak tomu nevěřím.. Houpat můžeš, ale přehupovat už ne.moon13 píše:...no dávám tomu ještě dva, tři roky a budeme jako Čína. To už se vážně nedá pochopit...
Myslel jsem to TROŠIČKU jinakpablo.gs píše: Jako že naše ekonomika, technologie a světový politický vliv budou mít obdobnej vzestup? Tak tomu nevěřím.. Houpat můžeš, ale přehupovat už ne.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Pročetl jsem si pár volebních komentářů v novinách. Neustále propírají posun vlevo a úspěch komunistů. Jenže na procenta mají ČSSD + KSČM paradoxně o cca 6% méně, než před čtyřmi lety! Současně skoro 40% lidí volilo mimoparlamentní strany. Tohle není posun vlevo, tohle je prosté znechucení napříč politickým spektrem.
Ano, i celá naše rodina volila Svobodné.Jirka186 píše:Současně skoro 40% lidí volilo mimoparlamentní strany.
Protože v současném parlamentu žádná pravicová strana není. Proto nechápu ty řeči, že vyhrála levice. Co je pravicovýho na politice současný koalice by mě fakt zajímalo.
Dělají nějakou prorůstovou politiku, podporují domácí poptávku? Bojují za tradiční konzervativní hodnoty jako je stát, klasická rodina, národ, kulturní odkaz? Snižují daně? Snižují byrokracii a zeštíhlují stát? Zprůhledňují a omezují státní zakázky, dotace? atd atd.... Tak má vypadat pravicová politika. Odpověď je že z toho nedělají ani prd.
Je to stejná levičácká pakáž jako socani, jen se pravicí nazývají, aby měl ovčan pocit že má volbu.
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR D1 300, D2 TD5
naprostej souhlas....pablo.gs píše:Ano, i celá naše rodina volila Svobodné.Jirka186 píše:Současně skoro 40% lidí volilo mimoparlamentní strany.
Protože v současném parlamentu žádná pravicová strana není. Proto nechápu ty řeči, že vyhrála levice. Co je pravicovýho na politice současný koalice by mě fakt zajímalo.![]()
Dělají nějakou prorůstovou politiku, podporují domácí poptávku? Bojují za tradiční konzervativní hodnoty jako je stát, klasická rodina, národ, kulturní odkaz? Snižují daně? Snižují byrokracii a zeštíhlují stát? Zprůhledňují a omezují státní zakázky, dotace? atd atd.... Tak má vypadat pravicová politika. Odpověď je že z toho nedělají ani prd.
Je to stejná levičácká pakáž jako socani, jen se pravicí nazývají, aby měl ovčan pocit že má volbu.