Díky za radu, zkusil jsem a nic...
Zdravím
topení
Moderátor: Safraporte
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: topení
Ahoj chtěl jsem se zeptat ,dáváte někdo před chladič nějakou dečku nebo karton. Mám Freečko 99 DI 

Ja žiadnu dečku nedavam,neni dôvod. Motor mam zohriaty po približne 7 kilometroch a cez vikend som išiel pri -8 a v aute bola trenírková teplota.
- ludarover
- tel.: 606264964
- auto: LR fleerander
Chlapy, co já vím, tak do těch vašich dieselů dávaj motor z BMW 1.8 Tds který upravili na 2.0 di, měl jsem E 36 a topení uplná katastrofa, proto jsem naftu už nechtěl a koupil jsem si benzplyn. Topí to moc dobře, ale je to benzín. Ty motory dislový jsou náchylný na praskání hlav a nemaj rádi krátké vzdálenosti a bez přídavného topení se nezahřejete moc Vás lituju. Ta vlhkost co vám leze do okna chce zkontrolovat koberce odšroubováním dveřní lišty a nadzvednutí koberce, v předním sloupku je odvod hadičky od střešního okna, může být zpuchřelá ta krytka okolo hadičky a z předního blatníku zvrchu tam zatéká. Pak máte vlhkost ve voze a topení to nezvládne.
Ten kdo si koupí LR je rázem tam kde vždy chtěl být.
autoklempíř, vyměňovač dílů, improvizátor, lakyrník, laborant, počítačové jednotky, čipování
Nymburk 606264964
autoklempíř, vyměňovač dílů, improvizátor, lakyrník, laborant, počítačové jednotky, čipování
Nymburk 606264964
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Helou kluci a když budu potřebovat vytáhnout koberec tak musí vše ven?