Budky boudy boudičky
Moderátor: Miky_CZ
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Re: Budky boudy boudičky
Týýý voe
To mi neříkej, že jsi jel 30. Přeji brzké uzdravení tobě i LR. Jak jsi na tom ty?? Hlavně, že se nestalo nikomu nic, ale škoda nádherné Disco teda 
Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No ty vole fuj.
Doufám, že všichni OK.
To je velká škoda.
Tak proto jsi se ptal na toho RRC.
Já myslím, že se tahle vyplatí opravit. Udržované pěkné auto. A tohle jsou jenom plechy. Podle mého to normálně pojede. Tomu mechanicky nic nebude.
Jinak zdá se mi to nebo to ten stan poměrně přežil?
K
Doufám, že všichni OK.
To je velká škoda.
Tak proto jsi se ptal na toho RRC.
Já myslím, že se tahle vyplatí opravit. Udržované pěkné auto. A tohle jsou jenom plechy. Podle mého to normálně pojede. Tomu mechanicky nic nebude.
Jinak zdá se mi to nebo to ten stan poměrně přežil?
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
Radim
- tel.: 603256861
- auto: Defender 110 300Tdi
Jel jsem sám a nemám ani škrabnuti. Na prvni pohled to vypada, že stan bude ok. Jen je na něm zmuchlaná ta zahradka. Zitra jedu ke kamosovi na dilnu kam jsme to odtahli a omouknem to. Doufam, ze to pujde opravit.Nedavno jsem tam nadelil předni a zadní špéru a pevnostni poloosy. Další díly jsem si včera přivezl od Honzy T.No proste jsem si ji dělal sobě na míru včetně všech možnej vychytávek a udělátek...
Radim
LIVE TO RIDE- RIDE TO LIVE
- Discovery1
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně, že je to bez zranění. Hodně zdaru při opravěRadim píše:Jel jsem sám a nemám ani škrabnuti. Na prvni pohled to vypada, že stan bude ok. Jen je na něm zmuchlaná ta zahradka. Zitra jedu ke kamosovi na dilnu kam jsme to odtahli a omouknem to. Doufam, ze to pujde opravit.Nedavno jsem tam nadelil předni a zadní špéru a pevnostni poloosy. Další díly jsem si včera přivezl od Honzy T.No proste jsem si ji dělal sobě na míru včetně všech možnej vychytávek a udělátek...
-
Radim
Hlavně, že je to bez zranění. Hodně zdaru při opravě
[/quote]
Děkuju
Děkuju
Radim
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
Tak toto nechcem nikdy zažiť! Ale to ti vážne zlomilo zadný elektrón? Akýto bol? Origo LR alebo nejaká imagovka z osobáku? Želám ti rýchlu a lacnú opravu,aj keď to lacné určo nebude. 
V jednoduchosti je krása.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No když vidím ten zadní blatník, tak se ani nedivím, že při bočním nárazu ten elektron povolil. Možná lepší než kdyby vydržel a ohnul celou nápravu.
Myslím, že Radim tam měl tyhle elektrony, tam je ten paprsek zahlý dovnitř a nejde přímo proti té obruči, tak je to asi slabší místo na boční náraz (který, ale je zcela vyjímečný).
Tak Radime dej hned vědět jak to dopadlo se startováním. Já myslím, že to bude OK. To normálně pojede a kastel se spraví.
K
Myslím, že Radim tam měl tyhle elektrony, tam je ten paprsek zahlý dovnitř a nejde přímo proti té obruči, tak je to asi slabší místo na boční náraz (který, ale je zcela vyjímečný).
Tak Radime dej hned vědět jak to dopadlo se startováním. Já myslím, že to bude OK. To normálně pojede a kastel se spraví.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
Radim
byl to origo elektronforester píše:Tak toto nechcem nikdy zažiť! Ale to ti vážne zlomilo zadný elektrón? Akýto bol? Origo LR alebo nejaká imagovka z osobáku? Želám ti rýchlu a lacnú opravu,aj keď to lacné určo nebude.
Radim
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Tak tý je fakt škoda.... Ať se daří při opravě!Radim píše:byl to origo elektronforester píše:Tak toto nechcem nikdy zažiť! Ale to ti vážne zlomilo zadný elektrón? Akýto bol? Origo LR alebo nejaká imagovka z osobáku? Želám ti rýchlu a lacnú opravu,aj keď to lacné určo nebude.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Aspoň že takRadim píše:Jel jsem sám a nemám ani škrabnuti. ...
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně že jsi zdráv. Auto se opraví 
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Měl bych otázku, když dám boudu a pak když auto zvednu, co bych měl udělat s motorem než znova nastartuju?
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
...zbavit se oleje ve valcich...a vymenit trenyrky.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Discovery1
- Kontaktovat uživatele:
erik píše:...zbavit se oleje ve valcich...a vymenit trenyrky.
Díkes
Trenky jsou jasný, ale jak na ten olej?
třeba nacucnout stříkačkou s hadičkou ?(to mě jenom napadlo)
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
vymontovat vsechny svicky a protocit motorem akorat me teda napada ze nevim jak u td5, ktera ma 4 zhavici svicky na 5 valcu, tak tam jedine vstrikwill.26 píše:třeba nacucnout stříkačkou s hadičkou ?(to mě jenom napadlo)
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Bych to nechal hodinku stát a potom pomalu protočil - buďto klíčem, nebo zaředit 5 a pomaličku potlačit. Vyndávat maximálně žhaviče a i to ještě opatrně. Vyndávat vstřikovač u TD5ky někde na poli je žádost o problém. Přece jenom jsou tam trošku menší vůle a větší tlaky, než u starších naftových motorů.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Mám 3kilo, když to hoďku postojí tak olej přes pístní kroužky proteče? 
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Ja myslim, ze kdyz se pocka, tak to protece pres pistni krouzky, teda je potreba postat kolama dolu - idealne to auto asi otocit, dokud je olej teplej.
Nas def td5 po otoceni na kola predchozima majitelema bagrem, ktery byl pry po ruce, stal prave tak dlouho, nez se jim podarilo zapojit utrzenou baterku. Pak to nakopli a jelo se dal. Od te doby ma asi sto tisic km. Kdyz to prezije jednu otacku, tak je asi vyhrano. Ale je to jen muj usudek.
Nas def td5 po otoceni na kola predchozima majitelema bagrem, ktery byl pry po ruce, stal prave tak dlouho, nez se jim podarilo zapojit utrzenou baterku. Pak to nakopli a jelo se dal. Od te doby ma asi sto tisic km. Kdyz to prezije jednu otacku, tak je asi vyhrano. Ale je to jen muj usudek.