Moderátor: Miky_CZ
Hlavně, že je to bez zranění. Hodně zdaru při opravěRadim píše:Jel jsem sám a nemám ani škrabnuti. Na prvni pohled to vypada, že stan bude ok. Jen je na něm zmuchlaná ta zahradka. Zitra jedu ke kamosovi na dilnu kam jsme to odtahli a omouknem to. Doufam, ze to pujde opravit.Nedavno jsem tam nadelil předni a zadní špéru a pevnostni poloosy. Další díly jsem si včera přivezl od Honzy T.No proste jsem si ji dělal sobě na míru včetně všech možnej vychytávek a udělátek...
byl to origo elektronforester píše:Tak toto nechcem nikdy zažiť! Ale to ti vážne zlomilo zadný elektrón? Akýto bol? Origo LR alebo nejaká imagovka z osobáku? Želám ti rýchlu a lacnú opravu,aj keď to lacné určo nebude.
Tak tý je fakt škoda.... Ať se daří při opravě!Radim píše:byl to origo elektronforester píše:Tak toto nechcem nikdy zažiť! Ale to ti vážne zlomilo zadný elektrón? Akýto bol? Origo LR alebo nejaká imagovka z osobáku? Želám ti rýchlu a lacnú opravu,aj keď to lacné určo nebude.
Aspoň že takRadim píše:Jel jsem sám a nemám ani škrabnuti. ...
erik píše:...zbavit se oleje ve valcich...a vymenit trenyrky.
vymontovat vsechny svicky a protocit motorem akorat me teda napada ze nevim jak u td5, ktera ma 4 zhavici svicky na 5 valcu, tak tam jedine vstrikwill.26 píše:třeba nacucnout stříkačkou s hadičkou ?(to mě jenom napadlo)