..přesně a v momentě, kdy by zjistili, že ten pancíř je vyrobenej ze dřeva už by to bylo stejně jednoRudaK píše: Na výlety do Pakistánu,Afganistánu ap. jak dělaný![]()

Moderátor: Rover
..přesně a v momentě, kdy by zjistili, že ten pancíř je vyrobenej ze dřeva už by to bylo stejně jednoRudaK píše: Na výlety do Pakistánu,Afganistánu ap. jak dělaný![]()
Tak to je pěknej kousekLeoš píše:Jako nováček zdravím všechny přiznivce LR a na internetu jsem narazil na tento inzerát:
http://www.carclassic.com/stock.asp?StockID=103820
Pro Paypal budeš muset ještě aktivovat kartu pro platby přes internet, zaplatit nějaký drobný poplatek (pár dolarů) a dále z výpisu za tuto platbu zadat do Paypalu 4 místný kód. Nevím jak u jiných bank, ale u KB se dal přes telefonní bankovnictví zjistit ten kod v podstatě obratem.Hunter píše:Sice to neni o objevu na Ebay, tak snad me admini prominou... Udelal jsem registraci na ebay, a cekam stale na aktivacni kod (asi 1 den) a stale nic. Kdyz jsem chtel zkusit zmenit email pro zaslani, chtelo to najednou "Confirm identity" a vyplnit udaje o platebni karte vc. 3 mistneho overovaciho kody karty. Proto bych se rad zeptal tech, kdo tam jsou jiz registrovani, jak tedy dluho trva, nez prijde email potrebny pro aktivaci, pripadne zda je v poradku, ze to po me chce ty udaje o karte. Predem diky.
ono Paypal a ebay je stejná firma, takže je to skoro jednoPavelU píše:Píše o registraci na Ebay ne na PayPal, na Ebay bych kompletní info o kartě nedával, na PayPal ano...
spam mi chodí z různých zdrojů, ale od Ebay jsem nikdy nic nesmyslného nedostal, takže asi nemusíš mít obavy. Registroval si se na české ebay?Hunter píše:Takze bez zadani udaju o karte to neslo - zminuji to i v supportu, ze to slouzi k overeni identity. Ale musel jsem nakonec zadat svuj osobni email, coz jsem nechtel, na adresy z free mailu to proste neslo. Tz. na nekolik adres, co mam, to ani neprislo, po zadani te me to tam bylo behem ani ne minuty. Zajimave, ze na PayPal ty free adresy funguji.