jo, ma sa prestat predavat defender a vstupuje do platnosti norma na ochranu pesiakov;-)Kubrtos píše:Nemá být 2012 konec světa?![]()
Nový DEFENDER 2014 ???
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový DEFENDER 2014 ???
- dodooff
- tel.: +421 915 965 965
- auto: SII, Def, LR4, HZJ76
- Kontaktovat uživatele:
presne, presne....prvy pohlad FJ-cko. iba tie zadne svetla chudakovy ostali z LR, aj to z nestastnika Freelander I....
Myslel jsem si toRover píše:Neboj, nebude...

Takhle už to prostě vypadat nebude
- Přílohy
-
- LR.jpg (79.97 KiB) Zobrazeno 7265 x
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
už vidim jak tam fláknou IFS, pneumatický pérování, ESP ASR EBD ACE ESC BAR ETS APD AZC EKD..... a pak s tim vlítneš do 70cm vody a už nevyjedeš, protože se ti všechno posere, jak někam nateče voda a když se ti to konečně podaří dostat z vody ven, tak ti to shnije, protože bude ocelová karoserie.
stejně budou muset mít nakonec všechny auta bez rozdílu třídy nárazník nejvýš 15 cm nad silnicí, aby se nedostal chodec pod auto...
MÁM TĚ RÁD EVROPSKÁ UNIE A MILUJU TY VAŠE POJEBANÉ PŘEDPISY A NORMY
fuj to se mi ulevilo

stejně budou muset mít nakonec všechny auta bez rozdílu třídy nárazník nejvýš 15 cm nad silnicí, aby se nedostal chodec pod auto...
MÁM TĚ RÁD EVROPSKÁ UNIE A MILUJU TY VAŠE POJEBANÉ PŘEDPISY A NORMY

fuj to se mi ulevilo

- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
toto si dam vytlacit na tricko:-)BigBang píše:už vidim jak tam fláknou IFS, pneumatický pérování, ESP ASR EBD ACE ESC BAR ETS APD AZC EKD..... a pak s tim vlítneš do 70cm vody a už nevyjedeš, protože se ti všechno posere, jak někam nateče voda a když se ti to konečně podaří dostat z vody ven, tak ti to shnije, protože bude ocelová karoserie.
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Vybodnout se na chodceramjah píše:podle poslednich informaci, defender skutečně skončí v tom smyslu jak ho známe(což se ale dotkne všech klasickych offroad koncepcí rám+karoserie) na tvaru nezaleží...., bohužel díky legislativním upravam...kromě pedestrian zkoušek-narazum a ochraně chodců bude muset dojit k přepracování přední části vozidla protože def v podstatě nema plnohodnotné deformační zony, jako další opatření bude nutnost zabudování mon 4 airbagů a mam dojem že podle poslední upravy i eletronicke stabilizace.....................nemame se na co těšit......

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Z těch zkratek bych bral v autě asi jenom ten BAR.BigBang píše:už vidim jak tam fláknou IFS, pneumatický pérování, ESP ASR EBD ACE ESC BAR ETS APD AZC EKD..... a pak s tim vlítneš do 70cm vody a už nevyjedeš, protože se ti všechno posere, jak někam nateče voda a když se ti to konečně podaří dostat z vody ven, tak ti to shnije, protože bude ocelová karoserie.
MÁM TĚ RÁD EVROPSKÁ UNIE A MILUJU TY VAŠE POJEBANÉ PŘEDPISY A NORMY![]()
![]()
![]()
fuj to se mi ulevilo![]()

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Alfe, neřekl bych to lípDjALF píše:Vybodnout se na chodceramjah píše:podle poslednich informaci, defender skutečně skončí v tom smyslu jak ho známe(což se ale dotkne všech klasickych offroad koncepcí rám+karoserie) na tvaru nezaleží...., bohužel díky legislativním upravam...kromě pedestrian zkoušek-narazum a ochraně chodců bude muset dojit k přepracování přední části vozidla protože def v podstatě nema plnohodnotné deformační zony, jako další opatření bude nutnost zabudování mon 4 airbagů a mam dojem že podle poslední upravy i eletronicke stabilizace.....................nemame se na co těšit......však mají čumět jestli něco nejede než vlezou na cestu a nebo mají jít přes přechod a tam jsou většinou světla. Proč by se měli kvůli chodcům stále omezovat jen řidiči. Oni jsou stejní účastníci provozu jako my a mají jasně daný pravidla.

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- knedlousek
- tel.: 732 515 067
- auto: Def110,D2,Free1,RR
Přesně tak, chápu, že se omzeujou např ostrý hrany, ale proč se maj omezovat ridiči? A nejvíc mě se*ou cyklisti(omlouvám se zdejším bikerům) těch je všude milion a vůbec je nezajímá, že jede auto a, že jede rychlejc, že by je rádo předjelo. Ty maj přece stejný předpisy jako my řidiči. A chodci to samý. Štvě mě to a jak psal ramjah EU je to nejlepší od dob koncetračních táborů co nás mohlo potkat faktDjALF píše:Vybodnout se na chodceramjah píše:podle poslednich informaci, defender skutečně skončí v tom smyslu jak ho známe(což se ale dotkne všech klasickych offroad koncepcí rám+karoserie) na tvaru nezaleží...., bohužel díky legislativním upravam...kromě pedestrian zkoušek-narazum a ochraně chodců bude muset dojit k přepracování přední části vozidla protože def v podstatě nema plnohodnotné deformační zony, jako další opatření bude nutnost zabudování mon 4 airbagů a mam dojem že podle poslední upravy i eletronicke stabilizace.....................nemame se na co těšit......však mají čumět jestli něco nejede než vlezou na cestu a nebo mají jít přes přechod a tam jsou většinou světla. Proč by se měli kvůli chodcům stále omezovat jen řidiči. Oni jsou stejní účastníci provozu jako my a mají jasně daný pravidla.

LR Defender 110 Td5 (1999)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Já jsem cyklista (bývalý závodník), na cestách jsem najezdil 10 tis. km ročně (jen tréning) a to co mi udělalo pár pošahaných magorů za volantem bylo fakt na ránu
. Silničář musí prostě jezdit od krajnice, nejde jen o defekty od bordelu na krajnici, výmoly a utržené krajnice, ale hlavně o přežití. "Lidi"
jezdí čím dál rychleji a cyklisty míjí (bez blinkru) jen o fous. A pud sebezáchovy velí překážet, nedá se jak jinak bránit. Je mi líto těch slušných, ale ti jsou jistě ochotni to akceptovat. Zkuste se někdy někde na frekventované cestě skrz obec mrknout na tachoš a spomalit na pade, ručím za to že na konci obce za vámi bude kolona rozzuřených spěchajících magorů! Já tak jezdím stále a asi si budu muset pořídit zbraň na sebeobranu. A cyklisty míjím v protisměru jakoby byli "taky účastníky silničního provozu". A coby cyklista uhýbám ke krajnici jen autobusům, páč jen ty jezdí skutečně na čas. Zajimavé je že většina autobusáků i tak počká až je předjíždění bezpečné a nijak zvlášť nespěchají
!! Tak to byl jen takový pohled ze sedla 
Def
samozřejmě může být Defem jen když zůstane tak jak je, ať už s Ford motorem,Td5,Tdi nebo nějakým jiným. A Anglání to ví, který jiný národ tak lpí na tradicích. Takže Def se podle mně bude vyrábět tak jak je s nějakou vyjímkou v legislativě a na to jsou Angláni dobří, nebo ho radši přestanou vyrábět úplně
. Ale tady většina stejně neuznává i Def s Td5 natož tak s Fordem (u Forda se ani moc nedivím) takže jim to stejně bude fuk
!

Def

Většinou když jede RudaK po vesnici na kole a já za ním autem, tak musím zrychlit na 60 km/h, abych mu stačil 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jenom poznámka k cyklistům a autům - je to jako vždy o vzájemné ohleduplnosti. Dvakrát mě na kole stazilo auto - poprvé řidič neviděl 5 odbočujících cyklistů (stane se, přežil jsem to), podruhé mě úmyslně srazil řidič městského autobusu a to tak že pod tramvaj. Ten naštěstí dojezdil, protože o dvě auta za ním byli policajti a všechno viděli, tak si ho rovnou odvedli v poutech, protože nechtě spolupracovat.
A o těch různých tvarech auta? Pasivní bezpečnost je super, ale jenom do té míry, kdy přes široké sloupky okolo čelního skla přehlédnu chodce.
A o těch různých tvarech auta? Pasivní bezpečnost je super, ale jenom do té míry, kdy přes široké sloupky okolo čelního skla přehlédnu chodce.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Zdravím.Jsem ze své podstaty tradicionalista,ale pokrok ničím nezastavíš,ale proč měnit něco co bez problémů sloužilo desítky let ,za úplně něco jiného co už od pohledu je nesmysl.Bo Defendr ve svých počátcích byl vymyšlený jako pracovní auto a to taky zůstal do dnes.Stejně nakonec příjdou pánové v zeleném se zeleným myšlením a plastoví nárazník zbytečnost co nic nevydrží,spousta elektroniky,zbytečný stejně se to furt sere a nikdo to neumí opravit,samonosná kastle na hooooo......no,bez šance na speciální army úpravy,takže nakonec vznikne úplně nové moderní auto,ale ve dvou verzích.Jedno pro armádu a tak podobně(doly,lesy..prostě pracant) a druhé jenž bude k mání k širokým masám
,pěkně oplastované aby neubližovalo chodcům...
,samonostnou kastlí,aby plnilo nárazové testy
,plné nejmodernější elektroniky,aby i největší blb mohl machrovat že sjede ze silnice a nezapad
.
No a mi ostatní se budeme tetelit strachy u výprodeje armádních přebytku,jestly na nás zbude taky jeden
.A pak ... darmo mluvit.
Legenda odchází,Král je mrtev,Ať žije co ,že králiček
.S pozdravem všem příznivcům DEFENDRům a upřímnou soustrast za odchod jejich krále SWED

No a mi ostatní se budeme tetelit strachy u výprodeje armádních přebytku,jestly na nás zbude taky jeden

Legenda odchází,Král je mrtev,Ať žije co ,že králiček

Mi je z toho spíš smutno. Sice jsem dost mladý, ale auta mám rád stará, dobrá, klasická, krásná.
Pokroku v tomhle směru bohužel neholduji, elektroniku nemusím a kdyby bylo po mém, tak by jezdila všude samá krabice od bot - nových plastových slátanin jsou tisíce. Chce to auta, které mají šarm a duši, a tím rozhodně starý dobrý defík je
a ne to plastové spláclé cosi na obrázku 
Pokroku v tomhle směru bohužel neholduji, elektroniku nemusím a kdyby bylo po mém, tak by jezdila všude samá krabice od bot - nových plastových slátanin jsou tisíce. Chce to auta, které mají šarm a duši, a tím rozhodně starý dobrý defík je

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Pod to se podepisujuBenjamin píše:Mi je z toho spíš smutno. Sice jsem dost mladý, ale auta mám rád stará, dobrá, klasická, krásná.
Pokroku v tomhle směru bohužel neholduji, elektroniku nemusím a kdyby bylo po mém, tak by jezdila všude samá krabice od bot - nových plastových slátanin jsou tisíce. Chce to auta, které mají šarm a duši, a tím rozhodně starý dobrý defík jea ne to plastové spláclé cosi na obrázku

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
- KubaVondal
- tel.: 739458752
- auto: Disco Td5
Já i když se všema souhlasím že to nebude už Defik jako byl, pořád věřím že v Land Roveru něco vymyslí a bude to bomba.. Veřím aj v to, že to bude mít rám
A všem tady na fóru se ten novej Defender bude líbit, aspon snad většině. Takže nemalujte čerta na zeď.. máme ještě pár let čekání před sebou, takže se uvidí jakej nakonec bude

- Přílohy
-
- lr_defender_oldnew_450.jpg (38.96 KiB) Zobrazeno 6924 x
EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
toto mám na ploše ( typický freelander komplex )KubaVondal píše:Já i když se všema souhlasím že to nebude už Defik jako byl, pořád věřím že v Land Roveru něco vymyslí a bude to bomba.. Veřím aj v to, že to bude mít rámA všem tady na fóru se ten novej Defender bude líbit, aspon snad většině. Takže nemalujte čerta na zeď.. máme ještě pár let čekání před sebou, takže se uvidí jakej nakonec bude

- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Mein gott! DEF 90HT 2014 s hybridním pohonem. Dozbrojíme zahrádkou, žebříkem a rámem. Šoupnem tomu 3 inch lift a
! To je snad z LEGA! No nic jdu se uklidnit do dědkařské sekce!

- Filip
- tel.: 0948004300
- auto: Discopríbeh 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
................
- Přílohy
-
- Next Gen Land Rover Defender 2.jpg
- (82.57 KiB) Staženo 145 x
-
- 89445_XE_chX_7v7q5jcexXGoMvW2yU.jpg (40.52 KiB) Zobrazeno 6771 x