Díky Tonny
Moderátor: Miky_CZ
Ahoj.Kdyz ji hodí ve Strakonicích na Kelly tak to není problém. Když tak cikni 732 557 396Balu1989 píše:Ahoj, našla by se nějaká hodná duše, která by byla ochotna vyzvednout ve Strakonicích dětskou autosedačku a nějak jí přiblížit k Benešovu? nebo na sraz do Jihlavy? odměna somosebou.
Díky Honza
čaves, som akurát v martine a pojdem na Liptov dneska mohol by so mti tie gumy previesť ku mne a 19.5 idem na jihlavu na zraz jak by pomohlo.Tonny píše: 02 dub 2017 15:03 Ahoj, potřeboval bych dovézt sadu gum z okolí Popradu do Prahy... asi mizivá šance na úspěch, ale aspoň to zkusím než nacpu peníze do chřtánu nějaký spedičce... kdyby přece, tak prosím SZ, na kompenzaci se nějak domluvíme![]()
Díky Tonny
nikto ochotny nablizku??gibson píše: 03 kvě 2017 23:08 zdravim, nenasiel by tu niekto ochotny mi vyzdvihnut predne dvere na VW T2 v tachove?
chystam sa na jihlavu a velmi by mi pomohlo to nepredrazovat postou...
samozrejme sa odvdacim![]()
velka vdaka za kazdy napad!
Ahoj, na Jihlavu ti to rád přiblížím,jen to někdo musí posunout třeba do Budějic
Co je menší balíček?psmrz píše:Pánové , někdo Praha - České Budějovice.... menší balíček.... Děkuji Petr
...možná pojedu v pátej ráno od 5:30 do 8:00 tak kdybyspojir píše: 06 čer 2017 16:27 Nepojedete nahodou nekdo tento ctvrtek kolem osme vecer z Budejic do Brna? Bych potreboval odvezt sebe zpatky domu a cesta hromadnou dopravou v tento cas nevypada uplne lakave...