To Rover: Co Dáreček jak mu jdou likvidační a devastační činnosti

Moderátor: Acon
No já jsem se k tomu také odhodlával pěkně dlouho... A pak jsem jednou šel večer domů z hospody a slyšel jak v boudě v mraze kňučí (už měla věkem hodně řídkou srst) a ráno jsem prostě vzal flintu a šel s ní na poslední výlet do lesa. S tou druhou jsem moc dlouho neotálel. Popravdě jsem to už chtěl mít za sebou, koukat na svého psa přes mušku není zrovna z těch lepších pocitůJohny R píše: Nejdůležitější je mít rozum a psa zbytečně nenechat trápit se. Často kroutím hlavou nad lidmi co se snaží psovi prodloužit život za každou cenu. Většinou to pro psa stejně znamená akorát utrpení. A dost veterinářů nemá ani to srdce jim říct že je to zbytečné! .
Na veterině kde utratili babičky fenu jsme se setkali s opačným přístupem - veterinářka nám vyčetla, že jí nechceme léčit a raději jí utratit ( 14let, před odchodem z domova už se ani nezvedlaJohny R píše:Zcela ti rozumím! Nejdůležitější je mít rozum a psa zbytečně nenechat trápit se. Často kroutím hlavou nad lidmi co se snaží psovi prodloužit život za každou cenu. Většinou to pro psa stejně znamená akorát utrpení. A dost veterinářů nemá ani to srdce jim říct že je to zbytečné! I 12 let je na Fouska věk požehnaný natož 15, asi jsi se o ně dobře staral! A po těch letech psa pochovávat! Mi rvalo srdce když jsem zakopával psa (ČF) co jsme měli rok! Už to vidím jak budu zakopávat psa co mám teď už dvanáct let! Psa co mám absolutně přečteného a on zas mně.