Pro Land Roveristy - pejskaře

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Odpovědět
Zpráva
Autor
Johny R
tel.: 730622097
auto: Defík 90 300Tdi

Re: Pro Land Roveristy - pejskaře

#661 Příspěvek od Johny R » 09 dub 2012 12:34

White Fang je krásný :yes ! Doufám že jsi nepřišel o psy nějakým nepěkným způsobem :sweat . Ale nějak jsi zbloudil od ČF k ovčákům :?: Jsi nechtěl Fóska do bytu? Znám pár lidí (slovy dva) co je v bytě mají úplně bez problému a jsou oba lovecky vedení.

To Rover: Co Dáreček jak mu jdou likvidační a devastační činnosti :chuckle . Koukám že se u vás dobře zabydlel, jistě se má k světu :yes .

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#662 Příspěvek od Tim » 09 dub 2012 20:07

No, nepěkným způsobem... Už byly obě feny staré. Té starší bylo 15 let. Té druhé jsem pořád říkal mladá a když jsme utratili tu starší, tak říkám sakra vždyť už jsi taky stará. Té bylo dvanáct. Jenže bez té staré už ji vůbec nebylo dobře, byla strašně smutná a hodně sešla, tak jsem ji před cca. 3 týdny utratil také. Obě odešly ze světa tak, jak se u loveckého psa sluší a patří a obě jsou vedle sebe na kopci nad vsí. Ale bylo to pro mne strašný :sad Vždyť obě táta domů přivezl když jsem byl ještě malý kluk a trávil jsem s nimi celé dětství... Pejska jsem do bytu nechtěl. Jednak máme kocourka a druhak ani já ani moje princezna nemáme tolik času, abychom se mu mohli věnovat tolik aby v bytě netrpěl. Z Fousků jsem přesedlal proto, že v naší honitbě už ohař nemá uplatnění, chtěl jsem barváře ale ten potřebuje hodně času. No a u ovčáků jsem skončil proto že se mi líbí jak exteriér tak povaha a jejich věrnost.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Johny R
tel.: 730622097
auto: Defík 90 300Tdi

#663 Příspěvek od Johny R » 09 dub 2012 21:11

Zcela ti rozumím! Nejdůležitější je mít rozum a psa zbytečně nenechat trápit se. Často kroutím hlavou nad lidmi co se snaží psovi prodloužit život za každou cenu. Většinou to pro psa stejně znamená akorát utrpení. A dost veterinářů nemá ani to srdce jim říct že je to zbytečné! I 12 let je na Fouska věk požehnaný natož 15, asi jsi se o ně dobře staral! A po těch letech psa pochovávat! Mi rvalo srdce když jsem zakopával psa (ČF) co jsme měli rok! Už to vidím jak budu zakopávat psa co mám teď už dvanáct let! Psa co mám absolutně přečteného a on zas mně.

Tim

#664 Příspěvek od Tim » 10 dub 2012 05:10

Johny R píše: Nejdůležitější je mít rozum a psa zbytečně nenechat trápit se. Často kroutím hlavou nad lidmi co se snaží psovi prodloužit život za každou cenu. Většinou to pro psa stejně znamená akorát utrpení. A dost veterinářů nemá ani to srdce jim říct že je to zbytečné! .
No já jsem se k tomu také odhodlával pěkně dlouho... A pak jsem jednou šel večer domů z hospody a slyšel jak v boudě v mraze kňučí (už měla věkem hodně řídkou srst) a ráno jsem prostě vzal flintu a šel s ní na poslední výlet do lesa. S tou druhou jsem moc dlouho neotálel. Popravdě jsem to už chtěl mít za sebou, koukat na svého psa přes mušku není zrovna z těch lepších pocitů :cry

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Hunter
auto: Free I Td4 AT
Kontaktovat uživatele:

#665 Příspěvek od Hunter » 10 dub 2012 15:39

Tak to jsi borec, ja jsem mekota a nedokazal jsem sveho Alexe proste sam "uspat", musel jsem s nim jet vetovi. Bylo mu 13 a opravdu to bylo dost tezke ho jednak nechat uspat a pak pohrbit. 3 dny jsem z toho pak nejedl, jak me to vzalo...
Free Td4 2004 HSE automat

Tim

#666 Příspěvek od Tim » 10 dub 2012 15:49

Borcem bych se rozhodně nenazval... No a brečel jsem jak malej Jarda, co budu povídat...

masar
tel.: 773968639
auto: D2 Td5

#667 Příspěvek od masar » 10 dub 2012 18:20

Johny R píše:Zcela ti rozumím! Nejdůležitější je mít rozum a psa zbytečně nenechat trápit se. Často kroutím hlavou nad lidmi co se snaží psovi prodloužit život za každou cenu. Většinou to pro psa stejně znamená akorát utrpení. A dost veterinářů nemá ani to srdce jim říct že je to zbytečné! I 12 let je na Fouska věk požehnaný natož 15, asi jsi se o ně dobře staral! A po těch letech psa pochovávat! Mi rvalo srdce když jsem zakopával psa (ČF) co jsme měli rok! Už to vidím jak budu zakopávat psa co mám teď už dvanáct let! Psa co mám absolutně přečteného a on zas mně.
Na veterině kde utratili babičky fenu jsme se setkali s opačným přístupem - veterinářka nám vyčetla, že jí nechceme léčit a raději jí utratit ( 14let, před odchodem z domova už se ani nezvedla :( ).
Land Rover Discovery 2 Td5

Zanzibar
tel.: +420602286657
Kontaktovat uživatele:

#668 Příspěvek od Zanzibar » 17 dub 2012 15:33

Nejsou to sice pejsci, ale dám to sem, ať nezakládám vlákno "Pro Land Roveristy - papouškáře"

http://www.ararauna.cz/2012/04/amazonan ... jici-druh/" onclick="window.open(this.href);return false;

On nikdo neví, kdy si ti kok.... v Bruselu vymyslí, že třeba nějaké psí plemeno je invazivní druh. ( Nebo Land Rover serie bez katu.... ) Vzhledem k tomu, že máme doma dva uřvané Amazoňany Kubánské, ohrožený druh, zapsaný v červené knize apod., který by ve volné přírodě přežil cca jednu noc, protože jsou zvyklí na krmení až pod zobák. A to nejedí jen tak ledaco ( každý dva měsíce to platím na poště ), nedovedu si představit, jak je odevzdávám k "humánní likvidaci" . Omlouvám se, že se nechovám jako gentleman, ale tohle prostě nejde ! Co si to o sobě ti idioti myslí, chtějí porazit Boha nebo co ? Hovada, za mega mesíčně, co nedělají nic, než plodí sračky. Každý takový papoušek, odchovaný z mláděte, z ruky krmený, stojí cca 25 tisíc + klec, krmení, hračky, LÁSKA ! A pak jako přijde nějaká NULA z EU a odveze ho na smrt ? Oni se Amazoňani dožívají až 80-ti let !
Myslím, že potřebuji nutně zbrojní průkaz, ale asi rovnou na kulomet, brokovnici, dělo a tank !
A řídit se "Španělským vzorem" ? No to bysme to dopracovali.
Tak asi tak.
:punch :devil :Ale fuuj: :moon
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)

Zanzibar
tel.: +420602286657
Kontaktovat uživatele:

#669 Příspěvek od Zanzibar » 08 kvě 2012 17:01

Kdyby náhodou někdo potřeboval garsonku pro pejsky : http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 22&t=17879" onclick="window.open(this.href);return false;
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)

Martin_Černý
tel.: 728013652
auto: D2,P38,DEF a tak
Kontaktovat uživatele:

#670 Příspěvek od Martin_Černý » 18 kvě 2012 15:34

Taky se přidáme s naší slečnou kříženec německého ohaře, dva a půl roku stará, plná energie a elánu.
gina malá1.jpg
O půl roku později se nám spustila s maminy vlkodlakem a to skončilo 16.5. takto:
stenata malá.jpg
celkem jich je deset, rodili jsme 9 hodin.
stenata.jpg
P.S. štěňátka jsou zvyklá na jízdu v LR, ještě nenarozená byla s námi v Jihlavě :mrk

štěňátka budou k odběru 1. týden v červenci :mrk

Václaf
tel.: 777 874 392
Kontaktovat uživatele:

#671 Příspěvek od Václaf » 03 čer 2012 19:25

Ahojda,hledám nového páníčka pro jedno ze svých odchovaných štěňat http://www.zprimskehopodzamci.cz/index. ... =aktuality" onclick="window.open(this.href);return false; díky Václaf
Přílohy
P3070025.jpg
http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Václaf
tel.: 777 874 392
Kontaktovat uživatele:

#672 Příspěvek od Václaf » 20 čer 2012 20:32

Vyřešeno,pejsek u nového milujícího páníčka :yes
http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rover
tel.: 736173373

#673 Příspěvek od Rover » 20 čer 2012 21:28

Dareckovy fotky z pokračující puberty průběžně doplňuji na rajče kdyby se někdo chtěl podivat...

http://roverkaja.rajce.idnes.cz/Darecek/" onclick="window.open(this.href);return false;
Country boy...

gibson
tel.: +421907201052
auto: DI 300, mini, vw t2

#674 Příspěvek od gibson » 20 čer 2012 22:02

ako sa dari tomu jazierku? :D
nasa krasavica sa vnom stale vyvaluje jak tulen pri tychto horucavach :Pohoda:
DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk

Rover

#675 Příspěvek od Rover » 20 čer 2012 22:13

Okolo jezírka jsem musel dat plutek... :)
Country boy...

Hunter
Kontaktovat uživatele:

#676 Příspěvek od Hunter » 21 čer 2012 07:18

A to ten "plutek" dokazal Dareckovi zabranit v koupani? Ja ho kdysi zkousl u zahonu a musel jsem nakonec udelat poradny dreveny :lol:

Hunter
Kontaktovat uživatele:

#677 Příspěvek od Hunter » 21 čer 2012 08:06

Jinak sem uz hodim take nove fotky, po tom, co jsem pochoval sveho pritele na podzim, jsem si vzal do opatrovani zluteho LR od tchyne Arnyho, protoze tam byl chudak... Tak tady par fotek
https://picasaweb.google.com/1104702599 ... 7-G3nqXwLg" onclick="window.open(this.href);return false;

A jelikoz cas bezi rychle a chvili trva, nez se pes vycvici, tak jsem si na jare od sveho oblibeneho hajneho vzal stene zase cerneho kluka, je to pekny nezbeda fotky tady
https://picasaweb.google.com/1104702599 ... t-6Uzou_UA" onclick="window.open(this.href);return false;

Bohuzel Arnyho jsem musel zase vratit, protoze ma chronicky zanet v uchu a Theo to od nej chytil, neb se v tom uchu porad vrtal :cry: Tak je mi ted smutno, protoze si u me Arny pripadal jako v psim raji a ted je z nej zase pryc :(

Rover

#678 Příspěvek od Rover » 21 čer 2012 09:22

Oba jsou moc krásný. Arnyho mně je moc líto, že nemůže být u Tebe... Co se týče chronického zánětu ucha - jedna naše kočka nalezenec měla chronický zánět v uchu, tekly jí z toho hrozné věci, nezabíraly na to antibiotika, maximálně se to na chvíli zlepšilo. Paní Roverová potom objevila nějakou vodičku, kterou jí to pravidelně vykapávala a po nějaké době ten zánět zmizel... ucho nesmrdí, nic z něj neteče, kočka si to nedrbe... prostě to zafungovalo... Pokud bys chtěl zjistím co to bylo...
Country boy...

Hunter
Kontaktovat uživatele:

#679 Příspěvek od Hunter » 21 čer 2012 09:42

Je moc prosim, to by bylo bezva, kdyby se to podarilo vylecit a mohl se k nam zase vratit, radost by mel nejen Theo, ale i ja, i za tech par mesicu, co jsem ho mel doma, si me ziskal, je to sice "pako", ale za tu peci, ktere se mu u nas dostalo, me byl naprosto odevzdany..

Rover

#680 Příspěvek od Rover » 21 čer 2012 10:09

Tady je komentář do paní Roverové, kočce Bibi to zabralo jako jediné (ani antibio nezabraly) a to co měla v uchu bylo fakt šílený, Dárček s uchem taky zápasil a pomohlo to... důležitá je pravidelnost a neflákat to... :)

http://www.baron.cz/pes/levandulova-usn ... 00590.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Kapala jsem Bibince do ucha minimálně 2-3x denně pár kapek a šetrně!!! čistila, Dárečkovi to na uši taky zabralo, trvalo to sice víc než týden, ale bylo to bez ATB. Nakapala jsem, pořádně ucho promnula, aby se to dostalo dovnitř, ucho jsem pak nevytírala, i když se oklepal, je třeba, aby to tam zůstalo. Ucho jsem pak čistila jindy, kdykoli během dne, ale taky ne každý den, protože jsem zjistila, že čím víc se v tom člověk hrabe, tím je to ucho pak choulostivější. Ale dlouhodobě kapat 2-3 denně je pro úspěšnost strašně důležité. Šetrně čistit jednou za den nebo i za dva dny... ale opravdu velmi jemně!"

Držím palce!!! Dej vědět jak se to vyvíjí a držím palce Arnymu aby se vrátil k tobě do ráje...
Country boy...

Odpovědět