krestak píše:kdopak to je
Tož to je náš člověk : D III G4

Moderátor: Miky_CZ
krestak píše:kdopak to je
Zdar to sem byl ja.Kuťas píše:Dneska v NJ Disko na kruháči. Na dveřích měl samolepku. Jel jsem v tom oranžovo-bílém náklaďáku, tak jsem ani nemával. Tímto zdravím dodatečně až teď.
Ano to jsem byl jaDjALF píše:Tak to ja si vcera v Olomouci na vypadovce na Lipnik n. B. pekne pokynul s Diskotekou(myslim modra DI)
A v Pondeli pozdrav v Praze u Europarku Šterboholy DI nebo DIIa vecer jsem videl peknyho DeFíííka zaparkovanyho vedle Prasne Brany (u ČNB?) a mysli,že to byl Dušan
Hm, to bude asi hodně zajímavý, těšíme se tam. Bude to poprvéDusan píše:Ano to jsem byl jaDjALF píše:Tak to ja si vcera v Olomouci na vypadovce na Lipnik n. B. pekne pokynul s Diskotekou(myslim modra DI)
A v Pondeli pozdrav v Praze u Europarku Šterboholy DI nebo DIIa vecer jsem videl peknyho DeFíííka zaparkovanyho vedle Prasne Brany (u ČNB?) a mysli,že to byl Dušan
. Jsem si tam trochu pripadal jak pest na oko :-D
Jinak dneska v Plzni jsem potkal dva pekne defiky, jednoho u treti brany a druheho na Bolevci.. Nejak se nam to v Plzni pred vikendem roji. :-D
Dusan píše:Ano to jsem byl jaDjALF píše:Tak to ja si vcera v Olomouci na vypadovce na Lipnik n. B. pekne pokynul s Diskotekou(myslim modra DI)
. Jsem si tam trochu pripadal jak pest na oko :-D
Jinak dneska v Plzni jsem potkal dva pekne defiky, jednoho u treti brany a druheho na Bolevci.. Nejak se nam to v Plzni pred vikendem roji. :-D