Mě a i mého Range nechává ve štychu zdraví, takže tento víkend nikam nejedu, asi zas až budu mít v kupě náhradu za Belugu: Belugu 2...
Moderátor: Miky_CZ
Uska píše:Ta zabijačka zní fakt dobře, ale já si musím pohlídat na léto figuru do plavek,tak asi pojedu pohonit srnomrdy do lesa
No ve Vážanech by ses nacpal zcela podle figuryUska píše:Ta zabijačka zní fakt dobře, ale já si musím pohlídat na léto figuru do plavek,![]()
call me bejby, rano pokud pojedesmatooo píše:Ja bych na tu zabijacku se zenuskou skocil mrknout ale uplne presne to budu vedet az rano jak se probudimeznie to velmi lakavo ...
zitra rano napiseme ja bych to videl na odjezd v 11 ale mozna se zaseknem v posteli pod perinouUska píše:Vy mě snad fakt ukecáte. Představa setkání s Majkrem a Matooo mě láká víc než to prase.
Souhlasím s Matooo a taky bych si chtěl po týdnu trochu přispat, takže dřív jak v pět
bych to neviděl.
matooo píše:Ja bych na tu zabijacku se zenuskou skocil mrknout ale uplne presne to budu vedet az rano jak se probudime![]()
Land Jirka píše:Loni byly tři prasata a letos jich má padnou pět, tak asi zbude i na ty co spí do oběda jako Ruda
Já tam jdu pro tlačenku a jitrničku na jistotu už v osm.
Škoda, že musím v práci makať aj v piatok a sobotu. Určite by so prišiel povzbudiť posádku č.36 (Jardu). Aj keď nemá nahláseného spolujazdca (to preto, že musím ísť do práce ha, ha, ha
23.4. by to šlosloon píše:Neuděláme nějaké setkání třeba příští víkend?
Kdo by jel,hlaste se?