Vše kolem Series 3
Moderátor: Rover
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vše kolem Series 3
Já už jednu takovou zkrácenou 109" viděl na fotkách z plzeňských oslav osvobození, nevím, který rok, ale taky to mělo takhle ufiknutý zadek. Asi to ale nebude nic originálního, dvě vlaštovky ještě jaro nedělají 

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
tulda píše:Předpokládám bastl lidového tvořitele, nebo je to origo ?
http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-10 ... 5872460233" onclick="window.open(this.href);return false;

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
Tak je u nás další stoj, tentokrát sněhový pluh z švýcarska
Brácha se po tom co mě pár dní pomáhal taky stal pacientem....

Brácha se po tom co mě pár dní pomáhal taky stal pacientem....
Na dalším srazu bude přemodřeno 

pěkná, gratuluju, nemá nějak malé gumy?
Kluci, rychly dotaz: je predni kardan na S3 stejny na benzinove i dieslove? (Oboje 2.25). Dostal jsem totiz k autu predni kardan nenamontovany. To tam ale jeste byl benzinovy motor. Na ten diesel je to kratke. Al je mozne, ze to vubec neni spravny kardan ...
LR SIII
Martin T píše:pěkná, gratuluju, nemá nějak malé gumy?
To mě spíš řekněte vy pls.
Má, vypadá to, že to jsou 6x16, ty se dávaly na S1, na S3 by měly být spíš 7x16 nebo 7,5x16.
Díky moc až budu o víkendu v dílně kouknu na to...
Na SIII 88 regular (a většinou i SW) se taky obvykle dávala v tovární specifikaci pneu 6x16, minimálně pro domácí trh.Martin T píše:Má, vypadá to, že to jsou 6x16, ty se dávaly na S1, na S3 by měly být spíš 7x16 nebo 7,5x16.

Já s tím jezdím a taky to jde, i když připouštím, že to může působit poněkud legračně. Jinak byly v nabídce i další rozměry jak píše Martin. Třeba 6,5x16 nabo 7x16 by také nebyly marné, a však jsou v tomto rozměru nesehnatelné (rozumně). Spousta lidí tady myslím jezdí na 7,5x16, což se standardně dodávalo na rozvor 109 (a tuším, že to byl také největší povoloneý rozměr při továrním provedení auta (teď nemyslím One-ton,)).
No jo, pro domácí trh, tohle je ale švýcar a tam když napadne sníh... 

To bude tím, že máme doma Anglána (a na sníh ho nevytahuju)Martin T píše:No jo, pro domácí trh, tohle je ale švýcar a tam když napadne sníh...

RostaO píše:Kluci, rychly dotaz: je predni kardan na S3 stejny na benzinove i dieslove? (Oboje 2.25). Dostal jsem totiz k autu predni kardan nenamontovany. To tam ale jeste byl benzinovy motor. Na ten diesel je to kratke. Al je mozne, ze to vubec neni spravny kardan ...

LR SIII
u kardanu na motoru nezáleží... na zbytek Tvého příspěvku se asi nic napsat nedá...
Country boy...
Diky, to jsem potreboval vedet. Jdu shanet kardanRover píše:u kardanu na motoru nezáleží... na zbytek Tvého příspěvku se asi nic napsat nedá...

LR SIII
SoustruhRostaO píše:Diky, to jsem potreboval vedet. Jdu shanet kardanRover píše:u kardanu na motoru nezáleží... na zbytek Tvého příspěvku se asi nic napsat nedá...

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
kardan jde koupit i novej neco kolem dvojky tusim
"It's a Land Rover"
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
.... kluci, on nekde vyplave. Kdyby ne, tak az pak tady budu obtezovat, abyste mi ten kardan omerili .... 

LR SIII